Beskrivning

iPhone 13 Pro 128GB

Skick:
*Telefonen är i bra skick.
*Olåst, fungerar med alla operatörer.
*Fullt fungerande
*89% Batterihälsa
*6 Månader Garanti
*14 dagars returrätt om du är inte nöjd med varan.
*Laddningskabel ingår
*Sim-pinne
*Fabriksåterställd, utloggad från iCloud och hitta min iPhone

Har ni några frågor om telefonen, kontakta oss så svarar vi så snabbt vi kan.

Grades och skick på telefoner:
När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:
Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:
(A+)= Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.
(A)= Mycket bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor.
(B)= Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken/bucklor eller några repor. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.
(C) = Okej skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning

***När vi byter ut skärmen/Batteriet mot en ny en så får man ett meddelande om att det inte är en äkta Apple skärm, den kommer att inaktiveras från notis och bara visas i inställningarna efter några dagar. Informationen stämmer inte. Om du går till en Apple butik och köper 2 helt nya iPhones och byter ut skärmarna/batteriet mot varandra kommer du fortfarande att få det här meddelandet att det inte är en äkta Apple skärm/batteri, även om du har köpt två helt nya telefoner.
Vi använder endast original delar.

*Ångerrätt: Har du gjort ett köp på DinPhoneMate har du via lag om distansavtal alltid 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela detta till oss inom 14 dagar från det att du/ditt ombud mottagit beställningen. Ångrar du ditt köp, vänligen kontakta oss. Kontakt info hittar du på våran hemsida.

*Ångrar du ditt köp är det du som kund som står för returfrakten om inte annat anges. Det är också du som kund som ansvarar för att produkten returneras och kommer fram till oss i oförändrat skick och att produkten skickas inom 14 dagar från det att du kontaktat oss. Tänk på att spara ditt inlämningskvitto på returen.

*Vi lämnar alltid 6 Månader garanti om inget annat anges. Vid garantiärenden, kontakta oss på våran hemsida. Det innebär att vi reparerar produkten inom garantitiden om fel skulle uppstå.Kan vi inte åtgärda problemet, byter vi kostnadsfritt ut produkten mot en likvärdig eller bättre. Garantin gäller inte på självorsakade skador eller normalt slitage.

Objektnr 629644625

Visningar 509

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 14:18

iPhone 13 Pro 128GB Silver (Bra skick) (B)

Pris

6 195 kr
Annonsen är avslutad

Någon annan har föreslagit 6 000 kr.

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?