Beskrivning

Helt nya Kavat Rydal, jättefina och praktiska sommarskor.
Storlek 27, innermått enligt Kavat 173 mm.

Beskrivning: RYDAL är tillverkad i KAVAT Conscious Cotton och garanterat fri från flourkarboner. Tack vare den vida öppningen är den mycket enkel att ta på och av. Skorna är fodrade med textil och har en praktisk kardborreknäppningen, så de enkelt går att justeras efter fotens behov. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta fötter. Dessutom har de en mjuk och stötdämpande innersula i microfiber, med egenskaper som ger en skön miljö inuti skon. Yttersulan är greppvänlig och gjord av naturgummi.

• Tillverkade i KAVAT Conscious Cotton • Garanterat fri från flourkarboner • Kromfri • Lätt att ta på/av tack vare den praktiska kardborreknäppningen • Stötdämpande med en innersula av mikrofiber • Lätt och smidig • Greppvänlig med en yttersula av naturgummi • Tvättbar i maskin på 30 grader

----

Djur- och rökfritt hem. Tvättar parfymfritt utan sköljmedel. Betalning inom tre dagar, eller meddela mig om du vill invänta eventuell samfrakt. Jag skickar inom tre dagar efter betalning, oftast betydligt snabbare – säg till om det är extra bråttom så ordnar jag det. Följer portotabell. Jag kan tyvärr inte ta ansvar för Postens hantering, skickar helst spårbart med Schenker eller Posten. Kan även hämtas hos mig i Göteborg östra centrum.

Se gärna mina andra annonser, jag samfraktar gärna – upp till 1 kg kostar 59 kr med Schenker eller 69 kr med Posten. Säg till om du önskar något annat fraktalternativ än de som anges för annonsen, jag kan lösa det mesta. Hör av dig om du undrar något!

Objektnr 632371641

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 09:00

Ny! Kavat Rydal skor stl 27, blå sommarskor, tygskor

Såld för

250 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

jenjel

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

811 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket