Beskrivning

FÖRÄLDRACOACHNING MED Jesper Juul + TROTSBOKEN Malin Alfvén & Kristina Hofsten

FÖRÄLDRACOACHNING MED Jesper Juul- Vi föräldrar 2009 - Inbunden med skyddsomslag i gott skick, endast en prislapp.

Tvåbarnschocker, frånvarande fäder, oroliga mammor, syskonsvartsjuka, sömnlösa nätter, viljestarka barn … Den välkända familjeterapeuten Jesper Juul har för första gången coachat svenska familjer.

Nu kommer hans kloka råd och tankar i bokform.

Under ett par års tid har Jesper Juul coachat ett stort antal svenska familjer, några med mer vardagliga problem, andra med större bekymmer. Resultatet har blivit en bok om föräldracoachning där Jesper Juul med varsam hand, men på ett rättframt sätt och med glimten i ögat, hjälper familjerna att hitta ett förhållningssätt till det vardagskaos som många av dem befinner sig i.

TROTSBOKEN - Malin Alfvén & Kristina Hofsten - Norstedts förlag 2005 - Kartonnage i mycket gott skick.

Trots leder till mognad och utveckling. Man kan faktiskt säga att trots och utveckling går hand i hand, att båda behövs. Som en liten 4 1/2-årig flicka som bråkade mycket med sin mamma, sa: "Jag känner i mitt hjärta att jag behöver slåss med dig." Det är alltså inget fel när barnet plötsligt är på tvärs. Däremot kan det vara väldigt jobbigt. Vi vet inte hur vi ska vara mot våra barn. Det som fungerade så bra tidigare, fungerar inte alls nu. Vi känner inte igen barnet. Vi oroar oss för hur vårt jobbiga barn kommer att fungera tillsammans med andra barn och med vuxna, hur det kommer att bli bemött. Vi anklagar oss själva för att vi har varit för eftergivna eller för stränga. Vi känner oss misslyckade som föräldrar och plågas av dåligt samvete. Vi drömde ju om att bli förstående, mogna och kloka föräldrar och så står vi där och skriker och straffar och hotar och bär oss åt som en 3-åring vi med.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 605389346

Visningar 132

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

FÖRÄLDRACOACHNING MED Jesper Juul + TROTSBOKEN Malin Alfvén Kristina Hofsten

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 213 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?