Beskrivning

Canon 750D & 18-55 iS STM zoom

Nyskick endast 879 exponeringar

fint skick på både hus & optik
inkl motljusskydd
inkl filter
inkl 1 lock
inkl rem
inkl ny laddare med möjlighet till laddning i bilen
inkl 8Gb minneskort
inkl Svensk & dansk bruksanvisning


Lite info från Canon
Produktbeskrivning
Canon EOS 750D & EF 18-55mm IS STM gör det enkelt för dig att ta vackra bilder med den senaste tekniken för systemfotografering, med baslägen och kreativa lägen som ger dig precis den kontroll du önskar. EOS 750D är även utrustad med en vinklingsbar LCD-pekskärm på 3", samt en intelligent sökare som ger en klart förbättrad fotograferingsupplevelse. Du får också tillgång till 19 AF-punkter, en snabb processor samt WiFi och NFC. Allt detta och mycket mer med Canon EOS 750D.

Vinklingsbar skärm

750D har givits en 7,7 cm (3") vinklingsbar pekskärm som kan justeras och vridas i en mängd olika vinklar, så att du enkelt kan ta och titta på din bilder direkt i kameran. Denna funktion kan vara väldigt användbar om du till exempel skulle vilja ta ett självporträtt eller om du ska fotografera ett motiv som ligger nära marken, i det fallet kan du enkelt vinkla skärmen uppåt så slipper du huka dej.

Autofokus

Med 19 autofokus-punkter av korstyp får du en exakt motivföljning, som ger dig skarpa bilder även om motivet rör sig i hög hastighet. 750D ser till att du slipper suddiga bilder och rörelseoskärpa, samt att du inte behöver stå och vänta för att din kamera ska hitta fokus.

Du får även tillgång till tre olika autofokuslägen: AI Focus, One Shot och AI Servo. Med flera lägen kan du vara kreativ och hitta det läget som passar just dig bäst.

Snabb processor

En annan viktig komponent för att du skall kunna ta bilder på motiv som rör sig i hög hastighet är en snabb bildprocessor. Med den kraftfull DIGIC 6-processorn kan du ta upp till 5 bilder per sekund i full upplösning, detta för att du aldrig ska missa det avgörande ögonblicket.

Bilder i svagt ljus

Ta minnesvärda bilder i svagt ljus utan blixt med ett brett ISO-intervall, ISO 100–12800 (som kan utökas till ISO 25600).

750D är utrustad med en kraftfull 24,2 megapixels CMOS-sensor som ser till att du kan ta ljusa och snygga bilder, även i miljöer med sämre ljusförhållanden. Fånga enastående detaljer, det spelar som sagt ingen roll om det har börjat skymma.

Jag fotograferar alla objekt själv, så det du ser är det du får.
Men ibland skriver jag inkl rem (ej med på bild).

Ang frakten, om du beställer flera objekt samtidigt, kan Traderas
räknare göra lite fel,
ibland blir 1 frakt debiterad även om du beställer
flera produkter.
Då kan det gå över en viktgräns, då tillkommer lite kostnad det justeras i efterhand.

Jag samfraktar givetvis du kan beställa en & en & betala frakt för varje,sen skickar jag
tillbaka pengar till dej .

Objektnr 605313101

Visningar 905

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Canon 750D & 18-55 iS STM zoom

Pris

4 900 kr
Annonsen är avslutad

Lasse-navet

Hässelby, Sverige

5.0

Lasse-navet

Företag

Toppsäljare

2 520 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?