Beskrivning

Nikon D5300 & 18-105 zoom

fungerar fint

linser rena & klara

inkl motljusskydd & lock

inkl rem

inkl laddare med möjlighet att ladda i bilen

inkl batteri

antal exp 54565



LITE TEXT FRÅN NIKONS HEMSIDA

Spela in jämna, detaljerade videoklipp i full HD som du blir stolt över (med bildfrekvenser upp till 50p/60p). Kontinuerligt autofokus i livevisningen ser till att motiven blir skarpa även när det går snabbt.

Full kraft med 24,2 megapixlar: Bildsensorn i D5300 är särskilt utformad utan optiskt lågpassfilter (OLPF), så den utnyttjar verkligen upplösningen med 24,2 megapixlar för att med skärpa fånga till och med de finaste strukturerna och skapa bilder med otroligt klara detaljer.

39-punkters AF-system: D5300 har ett otroligt exakt autofokussystem med 39 fokuspunkter, inklusive sensorer av korslagdtyp i mitten. Avancerad motivföljande AF med 3D behåller fokus även på de minsta motiven, oavsett hur oförutsägbart de rör sig.

2 016 pixlars RGB-mätsensor: D5300 har en otroligt pålitlig mätsensor med 2 016 pixlar som ger exakt mätning av exponeringsdata och skickar dessa till systemet för motivigenkänning som optimerar inställningarna för autoexponering, autofokus och automatisk vitbalans för ett utmärkt resultat.

Serietagning med 5 bilder per sekund: Ta actionbilder med hela fem bilder per sekund och fånga snabba rörelser och flyktiga miner i exakt rätt ögonblick.

Stor, högupplöst LCD-monitor: Granska varenda liten detalj i dina foton och filmer tack vare den stora LCD-monitorn på 8,1 cm (3,2 tum) med bred betraktningsvinkel och hög upplösning på 1 037 000 punkter. Skärmen låter dig se klart och tydligt när du komponerar bilderna, granskar dem eller använder specialeffekter, oavsett om du fotograferar inom- eller utomhus.

HDMI-utgång: Anslut kameran direkt till en HDTV-skärm och njut av filmer och foton i fantastisk HD-upplösning. Kameran är kompatibel med HDM-CEC (Consumer Electronics Control) så att du till och med kan styra uppspelningen med TV:ns fjärrkontroll.

Högkvalitativt ljud: Spela in filmer som inte bara ser bra ut utan dessutom låter fantastiskt. Tack vare kamerans inbyggda stereomikrofon och kompabiliteten med Nikons externa stereomikrofon ME-1 är det lätt att filma med tydligt, klart ljud.

Effektläge: Skapa originella foton och filmer med hjälp av en rad specialeffekter. Isolera färger så att de sticker ut, prova svartvitt, utforska retroeffekter eller få byggnader att se ut som små modellhus. Du kan förhandsgranska den valda effekten och justera dess intensitet medan du fotograferar

16 motivtyper: Ta snabbt perfekta foton med hjälp av en rad motivtyper, däribland sport, strand och snö. Välj det läge som stämmer bäst med motivet eller situationen du fotograferar så optimerar kameran automatiskt slutartid, ISO och bländare för bästa resultat.

Optimal detaljrikedom i situationer med stora kontraster: Två lägen hjälper dig att fånga detaljerna i både mörka och ljusa områden av bilden när du fotograferar i starkt ljus eller i motljus. HDR (stort dynamiskt omfång) är idealiskt för stationära motiv medan Aktiv D-Lighting är det bästa när du fotograferar rörliga motiv. I båda lägena kan du välja intensitetsnivå.

Intelligent design: Den stora LCD-monitorn och det kompakta, lätta kamerahuset gör det till ett nöje att fotografera med D5300. Nikons utmärkta ergonomi, tydliga menyer och snabbvalsknappar för funktioner som används ofta, t.ex. D-film och Livevisning, gör användningen snabb och intuitiv.

NIKKOR-objektiv: Dra nytta av Nikons legendariska NIKKOR-objektiv och få ut så mycket som möjligt av kamerans upplösning på 24,2 megapixlar. Ta foton med livfulla färger och slående kontrast. Spela in film med skarpa detaljer eller experimentera med filmiska effekter.

Jag fotograferar alla objekt själv, så det du ser är det du får.
Men ibland skriver jag inkl rem (ej med på bild).

Ang frakten, om du beställer flera objekt samtidigt, kan Traderas
räknare göra lite fel,
ibland blir 1 frakt debiterad även om du beställer
flera produkter.
Då kan det gå över en viktgräns, då tillkommer lite kostnad det justeras i efterhand.

Jag samfraktar givetvis du kan beställa en & en & betala frakt för varje,sen skickar jag
tillbaka pengar till dej .

Objektnr 580523644

Visningar 1 772

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Nikon D5300 & 18-105 zoom

Pris

3 900 kr

Lasse-navet

Hässelby, Sverige

5.0

Lasse-navet

Företag

Toppsäljare

2 518 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?