Beskrivning

Hälsa Och Psykologi - Sven Ingmar Andersson - 2013 - Mjuka förlagsdekorerade pärmar - Mycket fin in- och utvändigt - (boken är läst men utan understrykningar och anteckningar) - För övrigt Se Bilder.

Vad betyder livsstilen för hälsan? Vad är stress? Medverkar psykosociala faktorer till uppkomst av sjukdom? Har det betydelse för sjukdomens förlopp? Vilka mekanismer rör det sig i så fall om? Hur kommer det sig att så många människor fortsätter att röka trots att de vet att det ökar risken att dö i cancer eller hjärt-kärlsjukdom? Vad är livskvalitet? Vilka är psykologins uppgifter i arbetet med hälsa och sjukdom? Dessa och andra frågor om hälsa, sjukdom och psykologi avhandlas inom hälsopsykologin, som är ett ungt och dynamiskt forsknings-, utbildnings- och tillämpningsområde. Hälsopsykologin är relevant för praktiskt taget allt som har med hälsa och sjukdom att göra. I flera ämnesområden, som medicin, rehabiliterings- och vårdvetenskap, kan hälsopsykologiska teorier integreras och praktiseras. Komplexiteten i förklaringsmodeller för hälsa och sjukdom uppmärksammas, liksom risken att ensidigt fokusera på endimensionella verklighetsbeskrivningar. Boken tar upp följande moment: - Hälsa och sjukdom - Vad är hälsopsykologi? - Modeller för hälsa och hälsobeteende - Stress, coping och hälsa - Livskvalitet och hälsa - Livsstil och hälsa - Hälsa och samhälle Boken vänder sig till studerande, forskarstuderande och yrkesverksamma inom psykologi och medicin, vård och socialtjänst samt angränsande områden och till en intresserad allmänhet.

Författare: Sven Ingmar Andersson

Bokförlag: Studentlitteratur

Tryckt år: 2013

Sidor: 248

Språk: Svenska

ISBN : 978-91-44-05619-7

Format h x b: 22,5 x 15,5 cm.

Vikt (oinpackat) ca: 361 gram.

Sampackar vid flera köp!

Om man vill bjuda på en auktion men vill vänta med att betala till lön eller annan utbetalning så går det bra för mig, men mail isåfall efter auktionen så att jag vet om detta.

Frakten upp till 2 kg ligger på :
DHL 79:- Upp till 5 Kg
Schenker : 59:- 1 Kg, 67:- för 2 Kg
Postnord skicka lätt (spårbar): 66:- 1 Kg, 99:- för 2 Kg


Foreign buyers! ask for shipping qoutes!
OBS: Paypal payment has to go through tradera, if you send payment private from your paypal account to mine i will be charged with a fee,
If you will pay with paypal then do it via tradera-paypal and only via tradera.

Objektsnr 630870417

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 17:23

Hälsa Och Psykologi - Sven Ingmar Andersson - 2013 -

Pris

250 kr

firebird

Luleå, Sverige

4.9

firebird

Verifierad

Toppsäljare

1 773 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?