Beskrivning

Jag är med! Om personlig assistans och barns delaktighet i familjeaktiviteter av Jenny Wilder, Anna Karin Axelsson, Maggan Carlsson

Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 120
Utgiven: 2013 av Föreningen JAG
ISBN: 9789163735356

Vardagar är fulla av måltider, tandborstning, städning, skola, utflykter och kanske även några gäster ibland. Samspel sker hela tiden i vardagen mellan barnet, föräldern och den personliga assistenten. Barn med omfattande funktionsnedsättningar som har personlig assistans är huvudpersoner i den här boken som är skriven av forskarna Jenny Wilder och Anna Karin Axelsson tillsammans med Maggan Carlsson, handledare på JAG.

Boken handlar om att underlätta möjligheterna till delaktighet i familjens vardagsliv för barn och ungdomar. Boken bygger på erfarenheter och tankar från föräldrar till barn med personlig assistans samt deras personliga assistenter. Förhoppningen är att deras tips och idéer ska bidra till upptäckten av nya situationer och samspelsmöjligheter i vardagen som man kanske inte riktigt fått syn på än.

Skick
Fint läst skick.

Betalning
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om du behöver invänta lön, barnbidrag, pension m.m. så hör gärna av dig.

Frakt
Se gärna mina andra auktioner, jag samfraktar gärna. Vid fler vunna auktioner skriv till mig så väger jag alla varor och ser vad frakten blir innan betalning.

Leverans
Packas noga och skickas spårbart. Ansvarar ej för postens slarv. Varan skickas inom 3 arbetsdagar efter betalning. Erbjuder avhämtning om du vill slippa fraktkostnad.

Objektnr 630368772

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 11:27

Jag är med! Om personlig assistans och barns delaktighet i familjeaktiviteter

Pris

30 kr
Annonsen är avslutad

Tillvarataga

Vällingby, Sverige

5.0

Tillvarataga

Verifierad

Toppsäljare

250 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?