Beskrivning

Häftad bok i bra begagnat skick

Samfraktar: Vinner ni flera aktioner så avvakta med betalning tills jag meddelar er totalpriset för att få ner fraktpriset.

1 kg -> 59 kr
2 kg -> 73 kr
3 kg -> 78 kr
5 kg -> 95 kr

Skickas inom 3 dagar från betalning.

Skicka gärna köpförfrågan på mina tidigare ej sålda auktioner

Betygsättning är en stor och omdiskuterad del av läraryrket. I den här boken ges en stabil och teoretisk grund för blivande och verksamma lärare. Med hjälp av praktiska och ämnesspecifika exempel omsätts teorier i vardagsnära resonemang om hur lärare kan genomföra bedömningar. Ambitionen är att främja en bedömning som utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Boken innehåller en historisk orientering om betyg och bedömning, en belysning av myndighetsaspekten av betygsättning, en översikt över hur kategorier som genus och etnicitet speglas i betygen samt en kunskapsfilosofiskt grundad diskussion kring mål och betyg. Prov och provfrågor och deras betydelse för lärandet tas också upp. I boken finns även ämnesdidaktiska bedömningskapitel som rör svenska, engelska, matematik, NO, historia och samhällskunskap. En bilaga med frågor fungerar som stöd för lärarstudenter och lärare att reflektera över sin egen praktik.

I denna tredje reviderade upplaga är ett kapitel om återkoppling och formativ bedömning tillagt. Kapitlen är skrivna av forskare med lång erfarenhet av bedömning.

Objektnr 632455156

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 20:31

Betyg i teori och praktik- 3 upplagan

Pris

49 kr

Slutar om

Ricke63

Umeå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

664 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?