Beskrivning

Oanvänd ghd plattång.

"Njut av fenomenet med oändliga stylingmöjligheter med ghd platinum+ styler i förförisk jade, med ett romantiskt mörkrosa necessär* för förvaring av din favoritstyler.

ghd platinum+ är skräddarsydd för att passa alla hårtyper och unika stylingpreferenser och ger fantastiska resultat och starkare hår**. Genom personlig SMART styling bedömer den avancerade Ultra-Zone™-tekniken exakt ditt hårs behov och säkerställer effektivt att den idealiska stylingtemperaturen på 185 °C upprätthålls. Förvänta dig exceptionella resultat, inklusive 70 % starkare hår och 2x bättre färgskydd**, så att ditt hår förblir livfullt .

De specialdesignade flytande plattorna är tillverkade med precision och har en ultraglansig beläggning som möjliggör omedelbar, frissfri styling och 75 % mer glans***. Det distinkta och unika wishbone-gångjärnet säkerställer att plattorna är perfekt inriktade, vilket ger dig den nödvändiga kontrollen för att släppa loss din stylingkreativitet med absolut självförtroende.

ghd platinum+ är designad med släta, böjda kanter och glider enkelt genom håret utan att brytas av, så att du kan skapa en mängd olika stilar från släta raka till eftertraktade lockar och vågor utan att trassla.

Upptäck ett utopiskt drömland med nya ghd limited edition platinum+ styler och omfamna din inre hårgudinna.

*Väskan är inte värmebeständig och är inte avsedd att användas med heta verktyg.

**färre avbrutna hårstrån och 2x mindre färgavmattning jämfört med en styler som arbetar vid 230 °C.

***tekniskt test i laboratorium på brunt hår, uppmätt jämfört med naturligt torkat hår. "

Objektnr 633138275

Visningar 205

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:25

Ghd platinum+ limited edition

Slutpris

|

1 329 kr

Auktionen är avslutad

Gabrielle_ vann auktionen

alias_2011

Alingsås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?