Beskrivning

Pasión Copenhagen Fabulous Self-tanner self-tanner är utvecklad och producerad i Danmark.

Pasion self-tanner är en fuktgivande kräm som innehåller hållbar antioxidantrik kaffeolja, som utvinns på ett miljövänligt sätt från kaffesump som samlats ihop på hotell och caféer i Köpenhamn.

Pasion självbrunare tränger snabbt in i huden och ger en fin färgton som solbränd hy – utan att huden får en orange ton. Krämen har en underbar doft och gör appliceringen till en behaglig upplevelse, så att du uppnår ett naturligt, vackert och enhetligt resultat.

Pasion self-tanner har ett naturligt högt innehåll av antioxidanter från den rostade kaffebönan samt E-vitamin och koffein. Den har även tillsatt vegetabilisk glycerin, som förhindrar uttorkning och binder fukt i huden.

Pasión självbrunare är en "gradvis" självbrunare. Det gör att du bygger upp en naturlig solbränna med tiden och kan applicera flera lager tills du träffar den färg som passar dig.

- Använd alltid en exfolierande kräm eller en exfolierande handske innan du använder självbrunare. Då blir huden len och fri från döda hudceller och du får den finaste hyn.

- Se till att huden är helt torr innan applicering

– Applicera krämen i cirkulära rörelser eller precis som när du använder lotion. Och låt krämen torka helt (i 3-4 minuter) – innan du klär på dig.

Storlek: 250ml

Objektnr 628829906

Visningar 127

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 20:22

Pasión Copenhagen Self-tanner 250ml

Pris

159 kr
Annonsen är avslutad

AL330

Bankeryd, Sverige

4.9

AL330

Verifierad

Toppsäljare

328 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?