Beskrivning

Jätte fin set. Produkterna från body shop 100% naturlig.
Schampo Tea tree 250 ml och
Gel koncentrat Edelweiss 100 ml

För en uppfriskande och revitaliserande hårvårdsupplevelse, ta dig en titt på schampot med Tea Tree och Edelweiss. Den här kraftfulla kombinationen av naturliga ingredienser är perfekt för att rengöra, lugna och vårda både hårbotten och hårstrån.

Tea Tree olja är känd för sina antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper, vilket gör den till en utmärkt ingrediens för att behandla och förebygga problem som mjäll och kliande hårbotten. Dess uppfriskande doft ger också en känsla av renhet och välbefinnande.

Edelweiss är en blomma som växer i alpina regioner och är känd för sina fuktgivande och skyddande egenskaper. Den rika sammansättningen av antioxidanter och näringsämnen i edelweiss extraktet bidrar till att stärka och skydda håret mot yttre påfrestningar som sol, vind och föroreningar.

Tillsammans bildar Tea Tree och Edelweiss en kraftfull duo för att ge ditt hår den omsorg det behöver för att vara friskt, starkt och strålande. Ge din hårbotten och ditt hår den bästa behandlingen med schampo med Tea Tree och Edelweiss och upplev skillnaden från första tvätten.

Jag ska packa med papper, bubbelplast och kartong.
Också jag ska samfraktar !
Kolla gärna mina andra auktion !

Objektnr 633325088

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 22:40

Tea Tree och edelweissen

Slutpris

|

129 kr

Auktionen är avslutad

Leotilda vann auktionen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?