Beskrivning

Michael Kors handväska!
Sparsamt använd och har behållt lapp/etiketter. Dustbagen medföljer.

Denna väska har en elegant klassisk design som passar perfekt till vardag och jobb/skola.

Mycket fin, exklusiv och tidslös design i saffiano läder. Denna handväska har en öppen huvudficka med knapp stängning, en invändig dragkedja, 3 invändiga fickor. Fodrad textil insida med Michael Kors tryck. Dubbla handtag och en avtagbar justerbar axelrem.

Går att bära som både handväska samt axelrem då den har två olika handtag. Axelrem i läder samt en del i kedja. Dubbla handtag och en avtagbar justerbar axelrem.

Slutsåld så finns ej kvar att köpa.
Säljer även matchande plånbok under annan annons.

Färg svart med detaljer i silver.
Nypris: 3400

Tyvärr har den fått några små fläckar lite här och var som jag upptäckt först nu i samband med att jag skulle fota produkten för försäljning.
(se bild 3-9) bild 3-4 är framsidan, 5-6 sidan och bild 7 är en fläck på baksidan av väskan.
Fläckarna som är på framtill av väskan samt i sidan är enligt min mening mer framträdande i ett viss ljus/vinkel av väskan. Och fläcken på baksidan är inget man tänker på när man bär väskan då den sitter baktill. Finns även någon prick liknande fläck på silver detaljerna som sitter undertill väskan se bild 8.

Dessa fläckar kan eventuellt gå att ta bort med rengöringsmedel som finns att köpa hos tillförlitlig skomakare/som har för vana med att arbeta med läder produkter. Men då jag inte vet vad som orsakat dessa fläckar så kan jag inte heller garantera att det är något som går att få bukt med. Och av den anledningen så säljer jag väskan till ett mycket lägre pris än inköps priset.

Tecken på användning på kedjan, se bild 9.

Annars i övrigt är den verkligen i prima skick vad gäller konditionen av lädrets struktur osv, vilket syns tydligt på skicket av väskan. Läder väskor tenderar annars att visa tydlig slitage som syns på lädret genom att det ändrar form/struktur och blir mer mjukt och ihopfallande efter en längre tids användning men här är själva lädret i lika gott skick som det var när jag köpte den i butik! Men som sagt förekommer det en del fläckar och tecken på användning.

Bredd: 32 cm
Höjd: 23 cm
Djup: 14 cm

Objektsnr 631134557

Visningar 132

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 21:03

Michael Kors läder väska

Utropspris

|0 Bud

780 kr

Auktionen avslutades utan bud

Reb5

Mölndal, Sverige

5.0

Reb5

Verifierad

Toppsäljare

141 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket