Beskrivning

Beskrivning

18 stycken vackra presentpåsar i mixade färger. Snören du lätt kan dra i så påsen försluts utan att behöva knyta. Storlek: 9x7cm. Bilden visar fler än 12 stycken och är ett exempel på vilka färger som slumpas.

Skick

Den här varan är i mycket bra skick (5 av 5).

Gratis gåva

Du vet väl att du får gratis gåvor när du handlar 3 eller fler produkter från oss!

Vid köp av:

3 produkter = 1 gratis gåva

6 produkter = 2 gratis gåvor

10 eller fler produkter= 3 gratis gåvor

Frakt:

Skickas vid registrerad betalning samma dag eller senast dagen efter registrerad betalning. Leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar och skickas från Sverige.

Samfrakt

Vi samfraktar allt du köper. Väger det upp till 100 gram skickas det som brev. Vid vikt över 100gram skickas det spårbart.

Kontakt:

Har du frågor eller andra önskemål? Tveka inte att höra av dig.

(Tryck på "Kontakta köpare" i auktionen)

Om Pysslio

Vi köper in återbruks-produkter inom hobby, pyssel och smyckestillverkning som kan återanvändas på nytt istället för att slängas. Allting kvalitetskontrolleras i vårat svenska lager och betygsätts i vilket skick dom är i. Ni ser vilket skick produkten är i objektsbeskrivningen.

Vi har sålt på Tradera sedan 2007 som hobbyverksamhet via vårat andra Traderakonto som heter "Pysslio". Vi har över 2700+ omdömen med femstjärnigt betyg. Nu har vi även det här företagskontot. Du hittar alla tidigare omdömen genom att söka på säljare (Pysslio) i sökfältet eller gå in på den här länken nedan:

https://www.tradera.com/profile/feedback/1194571/Pysslio

Miljö

Alla lådor/kartonger vi skickar försändelser i är 100% återanvända och återvinningsbara. Vi kontrollerar att alla kartonger uppfyller kraven för att kunna skydda produkterna under transport.

Våra postorderpåsar är 100% återvinningsbara och vi packar nästan alla försändelser packade med återvinningsbart och ibland återanvänt pappersemballage istället för plast.

Objektnr 633134824

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 21:00

18 PACK! Gåvopåsar Mixade Presentpåsar Organza Smyckespåsar Packmaterial Lyxiga

Slutpris

|

2 kr

Auktionen är avslutad

Bubba_2001 vann auktionen

PysslioBeads

Aplared, Sverige

4.9

PysslioBeads

Företag

Toppsäljare

249 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?