Beskrivning

MINIMEIS Bärsele G4 Grå/Orange

Kan användas från 6 månader till 5 år. Max 18kg
Använd under två år. Toppenbra skick.
Jätteskön mot axlarna och barnet sitter säkert i den.
Går att fälla ihop så den är lätt att bära med.
Info från minimeis hemsida nedan:

Maximal komfort för aktiva föräldrar och en bekväm och naturlig sittställning för små upptäckare - MINIMEIS kombinerar innovation och säkerhet med funktionalitet. Att utforska världen på pappas trygga axlar är roligt och känns riktigt bra. Det nya upphängningssystemet med dubbla bågar ger en idealisk viktfördelning på axlarna och en hälsosam sittställning för barnet på korta eller långa resor till fots. Dessutom kan MINIMEIS enkelt vikas ihop till en liten och platt förvaring.

Maximal komfort för föräldrar och barn
Föräldrar erbjuds komfort genom att placera barnet på ett specialdesignat säte som svävar precis ovanför axlarna, vilket avlastar nacke och axlar från direkt belastning. Barnets vikt fördelas jämnt över hela bärselen, vilket möjliggör längre promenader i komfort och stil med glada barn.

Säkra och glada upptäckare
När du upptäcker världen sitter ditt barn säkert på dina axlar, säkrade av ett midjebälte och benremmar. En sele med axelremmar ingår för att ge extra stöd för överkroppen för de yngsta barnen (6 till 10 månader). En utdragbar vadderad sits ger maximal komfort för barnet. Det stödjande ryggstödet är utformat för att hjälpa barnet att sitta upprätt när det sitter på dina axlar i bärselen.

Liten men mäktig
Med en vikt på bara 1,5 kg är MINIMEIS den lättaste inramade babyskyddet på marknaden. Trots sin superlätta vikt är axelhållaren MINIMEIS robust och stark. MINIMEIS har klarat alla säkerhetsstandardtester av SGS i både EU och USA. Bärselen är testad upp till den fastställda standarden på 18 kg. Det slitstarka materialet i MINIMEIS tål dock mer vikt.

Tekniska detaljer:
Material ram: rostfritt stål
Material textil: 100 % polyester
Vikt: 1,6 kg
Hopfälld: 40 x 30 x 10 cm
Maxbelastning: upp till 18kg.

Objektsnr 631084675

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 17:47

Minimeis bärstol bärsele - 6 månader till 5 år

Såld för

650 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

sassa1

Köping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 575 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?