Beskrivning

Region:EUR

Fabriksinplastat!

Spelet är på engelska och fungerar i en svensk enhet.

Total Nonstop Action är exakt vad TNA iMPACT! handlar om och det är precis vad det här wrestlingspelet ger dig. Nu kan du själv kliva in i Spike TV:s nyskapande sexkantiga ring för TNA:s Wrestling-lag och förbereda dig för alla akrobatiska, högflygande du

I ringen möter du bland annat Kurt Angle, Rhino, Booker T, Sting, Abyss, AJ Styles och Samoa Joe - alla kommer de med sina karaktäriserande trick, som exempelvis Olympic Slam, Gore, Axe Kick, Scorpion, Deathlock, Styles Clash och Canadian Destroyer.

TNA iMPACT! bjuder på en mängd reguljära matchtyper som komplement till ligans specialupplägg, till exempel Full Metal Mayhem, King of the Mountain, Monster's Ball och den skräckinjagande Ultimate X, där brottarna tvingas klättra högt upp över ringen i ett halsbrytande försök att vinna mästarbältet. Om det inte skulle räcka kan du också spela mot vänner och fiender i fyrspelarläget för att se vem som verkligen regerar i ringen.

Återskapa den populära TV-showens högintensiva action och spänning
Upplev kändisskapets toppar och dalar i handlingsläget eller klara av ett stort antal individuella matchtyper.

Bygg den ultimata brottaren och anpassa utseende, ringentré, rörelser och stil för att återskapa TNA-wrestlingens hårdhänta, adrenalinpumpande action.


Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 529391857

Visningar 298

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NYTT! TNA Impact! Total nonstop action wrestling (EUR / PS3)

Pris

99 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 047 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?