Beskrivning

Eames Plastic Armchair - gungstol från varumärket VITRA: Bra skick, inga synliga skador. Svart sits med mörka metallstänger som håller fast de mörka trämedarna. Fårfällen ingår EJ i priset. Nypris i butik ca 7 500 - 10 000 kr. På grund av skrymmande så behöver stolen hämtas på plats. Buda EJ om du ej har möjlighet att hämta stolen.

MÅTT
: Höjd rygg bak: 78 cm. Höjd fram: 38 cm. Bredd: 62 cm. Längd medar: 68 cm. Vikt: ca 6 kg.

Fakta om stolen VITRA
: Eames Plastic Armchair, formgiven av Ray och Charles Eames, från är en karmstol som bygger på Eames Plastic Side Chair, som i sin tur är en förnyad version av den legendariska Fiberglass Chair. Den ursprungliga versionen, som faktiskt var den allra första serieproducerade plaststolen, togs fram som ett bidrag i en tävling anordnad av the Museum of Modern Art. Eames Plastic Armchair, med sina enkla organiska former, betraktas idag som urmodern till alla nu existerande skalstolar och tillhör en av de verkligt klassiska stolar som finns.

Om företaget VITRA
: Schweiziskt företag vars kall är att, genom form och funktion, höja kvaliteten i hemmiljöer, på kontor samt i offentliga utrymmen världen över. Varje produkt och varje koncept är ett resultat av en intensiv process i vilken ingenjörer och formgivare samarbetat nära och med en gemensam vision. Målsättningen är densamma som när Vitra grundades 1950 – att skapa produkter som är inspirerande, funktionella och nyskapande. En lång livslängd, hos material och konstruktion såväl som när det gäller själva formen, är även av största vikt när Vitra utvecklar sina produkter.

Obs!
Jag ger betyg enligt följande. Betalning samma dag eller senast efter 1 dag (betyg 5), efter 2-3 dagar (betyg 4), 4-5 dagar (betyg 3), 6-7 dagar (betyg 2) och mer än 8 dagar (betyg 1). Se även mina andra auktioner och givetvis kan jag ordna samfrakt om så önskas.

Objektnr 632377003

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 23:55

Eames Plastic Armchair - gungstol från VITRA

Utropspris

|0 Bud

2 999 kr

Slutar om

asiam*

KVICKSUND, Sverige

5.0

asiam*

Verifierad

Toppsäljare

403 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?