Beskrivning

Designbar belysning kan vara stämningen: Anpassa ljusområdet med hjälp av 3 färgalternativ och 9 nivåer av tryckbarhet. Oavsett om den visar en varm och bekväm miljö eller en mycket tillfredsställande miljö, har den också en minnesfunktion som kan användas för att justera ljusstyrka och färginställningar, vilket eliminerar behovet av justeringar varje gång.

Charmiga 3D-tryckta lyktor: De intrikata mönstren och designerna skapade av 3D-utskriftsteknik på lyktor gjorda av inkommande material gör dem till en charmig mittpunkt.

Energibesparing och miljöskydd: Den inbyggda 5W LED-lampan ger tillräcklig belysning samtidigt som den sparar energi, sparar kostnader och minskar energiförbrukningen. Ljusspararen är gjord av miljövänligt PLA-material, vilket gör den i linje med dina miljövänliga värderingar.

Bekväma och användarvänliga funktioner: Använd kontrollen för att styra lamporna, lätt att använda och ge ström, bara koppla in och kör strömmen. USB-stöd.

HÅLLBAR OCH LÅNGVARIG PRESTANDA: Denna modell är byggd för att hålla och kan användas för att göra ditt rum mer hållbart. Skrivbordslampor är designade speciellt för filmkonsumenter och ger pålitlig och långvarig belysning.

Objektnr 632707346

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 17:40

Träfot sänglampa bordslampa

Pris

261 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?