Beskrivning

Fem år har gått sedan dödsbringarens nederlag, och kungariket Avalonia firar med glädje vad som verkar vara en evig tid av fred. Men en närmare titt avslöjar att det är fel. En katastrof uppstår i kungariket, när okända och mäktiga monster invaderar stadens utkanter. Med Deathbringer borta, vilken förklaring finns det till uppkomsten av dessa monster? Och hur är det med drottningen, som har kommit för att gömma sitt ansikte bakom en märklig mask? Ta dig igenom den farliga resan, lös de förbryllande mysterierna och återvänd ordning till Avalonia.
  • De tre stora, bestående av serieskaparen Yuji Horii, den legendariska mangakonstnären Akira Toriyama och den kända kompositören Koichi Sugiyama, slår sig samman igen för att skapa en oförglömlig spelupplevelse.
  • Den berömda spelmusikkompositören Manami Matsumae slår sig ihop med Koichi Sugiyama för att leverera ett kraftfullt soundtrack.
  • Wii-fjärrstyrda strider är enkla att kontrollera, men har en mängd olika stilar. Tillgängliga åtgärder sträcker sig från ett brett utbud av svärdstekniker till att kasta magi till att blockera fiendens attacker med din sköld.
  • Ett färgstarkt sortiment av unika monster som är bekanta för DRAGON QUEST-fans och livliga stridsscener ger den mest realistiska stridsupplevelsen hittills!
  • Kombinera material för att skapa starkare svärd och lär dig speciella förmågor.
  • SE BILD

Objektnr 600095881

Visningar 170

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DRAGON QUEST SWORDS THE MASKED QUEEN AND THE TOWER OF MIRRORS - NINTENDO WII

Pris

195 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 867 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också