Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Detta är en högkvalitativ varmvattenberedare som använder LPG (Liquefied Petroleum Gas) som sin primära energikälla. En jämn ström av varmvatten tillförs direkt efter start, du behöver inte vänta. Den aktuella temperaturen visas tydligt och vattentemperaturen kan justeras fritt genom gas- och vattenutloppsknapparna. Flernivåskydd för att garantera säkerheten. Den är kompakt, vägghängd och snygg till utseendet. En hushållsapparat som du måste ha för ditt rum.

-Utsökt material

-Sex-i-ett-skydd

-Enkla kontroller

-Väggmonterad design

Huvuddrag:

- rostfritt stål och koppar,
Boett i borstat rostfritt stål, vattentätt, ganska snyggt. De interna förtennade kopparkomponenterna är inte lätta att skala, rostsäkra och motståndskraftiga mot höga temperaturer. Det kan förbättra värmeledningsförmågan och den termiska effektiviteten är större än eller lika med 80,8%.

- Flernivåskydd,
Denna propanvattenberedare har klarat CE-testet och har flera skydd: överhettningsskydd (75°C), skydd mot lågt vattenflöde, frostskyddsskydd, skydd mot övervattentryck, skydd mot flameout, etc.

-LED-display och kontrollratt,
En LED-skärm används för att visa vattentemperaturen i realtid. Lufttillförselreglage: Vrid medurs för att öka lufttillförseln. Vattenkontrollratt: Vrid medurs för mer varmvatten. Vattentemperaturerna varierar från 50 °F till 140 °F.

-Högre förbränningseffektivitet,
Genom att använda flytande propangas (LPG) som huvudenergikälla och en helt sluten förbränningsstruktur blir elden enhetlig, förbränningseffektiviteten högre och gas sparas. Stänger automatiskt av gasströmförsörjningen när flameout inträffar oväntat för att säkerställa säker användning.

- Utsökta detaljer och anslutningar,
Standard G1/2" koppar vatteninlopps- och utloppsskarvar är rostskyddande och går inte sönder efter långvarig användning vid hög temperatur. De är utrustade med filter för att filtrera föroreningar i vattnet. Sätt 2 "D" batterier i bottenlådan för att starta maskinen.

-sommar/vinterläge,
Denna produkt använder flytande petroleumgas som sin huvudsakliga energikälla, med en sluten förbränningsstruktur, enhetlig brandintensitet och högre förbränningseffektivitet. Växling mellan vinter- och sommarläge kommer att ändra avgaserna för att spara gas.

- Snabb att installera och mångsidig,
Den momentana 12L/minut gasvattenberedaren är lätt och platsbesparande. Väggmonterad design, duschen finns i badrummet, och maskinen är installerad i köket för att undvika risken för giftig gasläckage under bad. Produkten innehåller också ett extra duschhuvudsats.

Produktspecifikationer:

Varmvatteneffekt: 12 L/min

Värmarens effekt: 24 kW

Gastyp: LPG (flytande petroleumgas); lufttryck: 2800 Pa

Vattentemperatur: 50 °F -140 °F (10 °C–60 °C)

Vattenanslutning: G1/2"; Gummiluftslang: 0,79" diameter

Lämpligt vattentryck: 0,02 MPA-0,8 MPA

Starttryck: 0,015 MPA

Avgasläge: öppet och forcerat rökgasutblås

Utsläppsmetod: automatisk rökgasutsläpp

Tändning: 2 x 1,5V D-cell batterier (ingår ej)

Produktmått (längd*bredd*höjd): 35 x 16 x 65 cm

Paketet innehåller:

1 x 12L/min LPG (flytande petroleumgas) varmvattenberedare

1 x duschhuvudsats

1 x monteringstillbehörssats

1 x engelsk bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Utmärkt kvalitet: Effekt: 24 kW; varmvatteneffekt: 12L/min; gaskälla: LPG (flytande petroleumgas); rostfritt skal av rostfritt stål och högtemperaturbeständig kopparvattenfunktion säkerställer långvarig användning och hållbarhet av denna tanklösa propan varmvattenberedare sex.

- Enkel kontroll: En omedelbar vattenvärmare av propan. En tydlig lysdiod visar den aktuella vattentemperaturen, och du kan enkelt justera varmvattentemperaturen genom att vrida på gastillförsel- och vattenutloppskontrollrattarna. Denna tanklösa propanvattenberedare erbjuder även valfria sommar/vinterlägen för att spara energi.

-Flera skydd: Denna produkt ägnar stor uppmärksamhet åt säkerheten vid användning, så den antar flera skyddsmetoder, såsom överhettningsskydd 75°C, lågvattenflödesskydd, etc. Varmvattenberedaren kan även aktiveras med lågt vattentryck och den kommer med en extra duschmunstycke.

-Väggdesign: Denna tanklösa varmvattenberedare är lätt, bärbar, tanklös och kan installeras på väggen för att spara utrymme. Standard G 1/2" kopparrörskoppling.

-Lagtagbar applikation: CE-testad, värms upp snabbt, perfekt för dusch, djurtvätt, utomhusstädning, camping och mer.

Objektnr 614138621

Visningar 595

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

12L/min väggmonterad LPG varmvattenberedare med flera skydd,lätt att kontrollera

Pris

2 329 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

166 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?