Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna kommersiella bänkskiva pizzaugn lagar en 14-tums pizza på 15-20 minuter. Perfekt för restauranger, bagerier, snackbarer och fester som lagar pizza, kakor, subs, kringlor, bakade rätter och mer.

Värmeregleringen kan justeras för att passa din smak, och över- och undervärmeelement möjliggör jämn bakning. Professional-seriens hållbara kropp i rostfritt stål med visningsfönster och cool-touch-handtag är ett utmärkt val.

-Premium pizzaugn

- Exakt kontroll

-Jämn uppvärmning

-Humaniserade detaljer

Huvuddrag:

-2 temperaturrattar,
Kraftfull 1300W effekt och oberoende temperaturkontroll gör att du kan laga utsökt mat. Maximal temperatur kan nå 350°C (662°F).

- Tidsinställningsfunktion,
Du kan använda timerfunktionen för att utföra olika matlagningsuppgifter. Timerintervallet är 0-60 minuter. Den stängs av automatiskt när tiden är ute.

- Material av hög kvalitet,
Bänkpizzaugnen är gjord av rostfritt stål, vilket är hållbart och robust, vilket säkerställer en högkvalitativ bänkpizzaugn för bakning. Dessutom är den specialbyggd och lätt att rengöra och underhålla.

- Tänkande detaljer,
Våra pizzaugnar har utsiktsfönster och ljus så att du kan se din mat medan den lagar mat. Flera kylportar, anti-skållningshandtag och halkfria fötter ger dig ett utmärkt pizzaverktyg.

-pizzasten och ställ,
Vi förser dig med en 15,6 x 15,6-tums pizzasten och ett 15,5 x 15,5 x 2,8-tums galler så att du kan baka en 14-tums pizza eller någon annan läcker godis du önskar.

- Olika applikationer,
Den kan laga pizza, potatis, bröd, kakor, pajer, bakverk och mer. Används ofta i cateringbranschen, bageri, snackbar eller familjesammankomster.

Produktspecifikationer:

Material: Rostfritt stål

Effekt: 1300W

Spänning: 220V

Temperaturområde: 50-350°C / 122-662°F

Pizzastorlek: 14 tum

Pizzastenens mått: 15,6 x 15,6 tum/39,7 x 39,7 cm

Hyllmått: 15,5 x 15,5 x 2,8 tum/39,5 x 39,5 x 7 cm

Produktmått: 22 x 18,7 x 10,4 tum/56 x 47,5 x 26,5 cm

Artikelvikt: 44,1 lbs/20 kg

Paket innehåll:

1 x kommersiell pizzaugn

1 x pizzasten

1 x hylla

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

- Premium pizzaugn: Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, denna välbyggda kommersiella pizzaugn kommer säkerligen att hålla länge. Den stora enskiktskapaciteten rymmer en 14-tums pizza och kan även rymma en medföljande 15,6 x 15,6-tums pizzasten eller 15,5 x 15,5 x 2,8-tums rack.

-Precis kontroll: Vår elektriska pizzaugn kommer med 2 termostatrattar för oberoende kontroll av topp- och bottentemperaturer. Justerbar temperatur från 50-350°C för att möta dina behov av tillagning av olika ingredienser. Tidsinställningsvredet på denna koniska pizzabryggare ger upp till 60 minuter för att passa olika matlagningsuppgifter.

- Jämn uppvärmning: Pizzaugnen har en effekt på 1300 watt och innehåller flera U-formade värmerör i lagret. De övre och nedre värmerören kan utföra 360° uppvärmning, vilket ger tillräcklig och jämn värme för att uppnå en perfekt balanserad bakeffekt på 15-20 minuter. Pizza lagas snabbt och kräver ingen förvärmning.

-Användarvänliga detaljer: Detta är en elektrisk pizzaugn i ett lager med intern belysning och visningsfönster. Använd explosionssäkert glas för att snabbt kontrollera tillagningsstatusen. Dessutom är andra genomtänkta designdetaljer inbyggda, såsom täta avfyrningshål för snabb värmeavledning för säker drift och 4 halkfria fötter för att hålla maskinen stabil.

-Bred tillämpning: Pizzaugnen inomhus är idealisk för hem- och företagsbruk. Inte bara lämplig för restauranger, bagerier och snackbarer, utan även för privata ändamål som familjeevenemang och familjeklubbar. Den kan användas för att laga pizza, smörgåsar, kringlor, bakade rätter och en mängd olika livsmedel som potatis, bröd, kakor, pajer, bakverk och mer.

Objektnr 631653856

Visningar 98

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

1300W 14-tums kommersiell bänkpizzaugn, 50-350°C justerbar temperatur

Pris

3 479 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

170 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?