Beskrivning

Produktbeskrivning

Mycket lättanvänd

Slitstarkt gummiarmerat hölje Inbyggt skyddande lock

Varnar för spänningssatt krets

Fukt- och dammsäkring, IP54

MIT310, MIT320 och MIT 330 är utrustade med dubbelfunktionsdisplay som samtidigt visar mätresultatet alfanumerisk och i form av en bågformad analog graf som noggrant efterliknar funktionen hos en analog mätare.

Utöver detta så erbjuder MIT330 möjligheten att spara testresultat till internminne. Över 1000 resultat kan sparas i fält och sedan laddas ner till dator när tid ges. Mätdata sparas i ett batteriuppbackat minne. Ett jobbreferensnummer kan väljas för ett antal mätresultat vilket ger användaren möjlighet att spara ett antal olika jobb i sitt instrument för senare nerladdning och rapportering.

En tydlig pelargraf visar hur mycket minnesutrymme som finns kvar. Testresultaten kan exporteras som CSV-fil (kommaseparerad fil). Om resultaten behöver användas i certifikat eller rapporter kan data laddas direkt ner i Megger Power Suite Professional med en kraftful funktionalitet för att skapa professionell dokumentation.

Alla instrument levereras med komplett kalibreringscertifikat. För användare som föredrar ett analogt instrument så erbjuder Megger MIT310A som har motsvarande funktionalitet som MIT310 men med ett konventionellt analogt instrument istället för den digitala displayen.

Objektnr 631680255

Visningar 139

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 21:39

Megger MIT310

Såld för

|0 Bud

1 000 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Mirsyo

Örebro, Sverige

4.5

Verifierad

29 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?