Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Huvuddrag:

-Lämplig för alla sorters fester, passar till de flesta sockersorter.

-Denna sockervaddsmaskin kommer med en 1050-watts motor och en större godiskål, som kan producera cirka 6 sockervadd per minut. Denna sockervaddsmaskin kan arbeta kontinuerligt i en timme. Den är perfekt för alla sorters fester och fungerar bra med de flesta sockersorter.

-Manöverpanelen är utrustad med en steglös spänningsjusteringsratt. Spänningen är justerbar och spänningsförändringarna kan ses genom voltmetern.

-Denna godismaskin kan producera färgglada marshmallows i olika smaker.

-Att använda den här maskinen kunde inte vara enklare. 4 steg för att göra läckra och olika marshmallows!

-Perfekt för festivaler, karnevaler, fester, sportevenemang och till och med familje- och sociala sammankomster.

Produktspecifikationer:

Ingång: 220V 50Hz

Effekt: 1050W

Kapacitet för godiskål: 2 uns

Produktionseffektivitet: 6 sockervadd/minut

Temperaturområde: 65-245°C

Material: rostfritt stål + stål

Vikt: 10 kg

Produktstorlek: som visas på bilden

Funktioner och detaljer:

- Tillgodose dina affärsbehov: Vår kommersiella sockervaddsmaskin har en 1050W motor. Den större godiskålen säkerställer snabb produktion av marshmallowkottar och kan producera 6 sockervaddstrutar per minut för att möta dina stora produktionsbehov. Den kan köras kontinuerligt i 1 timme utan att täppas till eller stängas av, vilket undviker frekventa avstängningar och rengöring.

-Digital temperaturkontroll: Till skillnad från vanliga temperaturkontroller har vår elektriska marshmallowmaskin en digital spänningsdisplay och temperaturkontrollratt. Genom att ändra spänningen kan du helt enkelt justera temperaturen från 149 grader Fahrenheit till 473 grader Fahrenheit. Om du vill prova olika smaker av socker behöver du definitivt detta.

-Lätt att använda process: Att använda den här maskinen kunde inte vara enklare. Slå på strömmen, justera temperaturen, förvärm i 5-6 minuter, häll sockret i snurrhuvudet och använd en pinne för att samla upp marshmallows från snurrhuvudet.

-Användarvänlig design: Denna marshmallowmaskin kommer med en godislåda, som hjälper till att ge extra förvaringsutrymme för marshmallowrör/pinnar eller tandtrådspaket. Levereras med en sockersked för enkel ösning och hällning av socker från att hamna i luckor. Dessutom säkerställer ETL/CE-certifiering högre säkerhet under användning.

- Använd vilket godis du gillar: Denna marshmallowmaskin låter dig använda traditionella tandtrådsgodis, kolagodis, fruktbitar eller något hårt godis du gillar för att göra läckra marshmallows. Kompakt i storlek för bänkskiva, perfekt för karnevaler, festivaler, födelsedagsfester och sportevenemang.

Objektnr 631349081

Visningar 144

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

elektrisk sockervaddsmaskin, lämplig för de flesta sorters socker, lättanvänd

Pris

3 095 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

170 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?