Beskrivning

Produktbeskrivning:

Mini lasergravör, lätt att använda och uppgradera material och kompletta tillbehör.

Denna graveringsmaskin har ett effektivt arbetsområde på 11,8(X)x7,1(Y)x1,8(Z) tum och är gjord av aluminium och bakelit.

Den har en USB-port, GRBL-kontrollkort och offline-kontroller för effektiv drift med eller utan dator.

Det är ett idealiskt verktyg för att gravera alla typer av plast, mjukt aluminium, trä, PVC, etc. Kan användas som ett självlärande skulpteringsverktyg.

- Stor arbetsyta

- Utmärkt motor

-Uppgradera kontrollpanelen

- Robust material

vänlig påminnelse:

För skärmaskingravering - maskinen använder vanliga G-kodfiler. CAD, bilder och andra filformat finns på Internet. CAM-programvara kan konvertera till standard g-filer för bearbetning.

Styrningen är även kompatibel med de flesta tredjepartsprogram, och i princip all GRBL-mjukvara på marknaden kan användas.

För normal gravering - foton kan användas.

Huvuddrag:

- stor arbetsyta,
Graveringsmaskinen har en effektiv gravyrarea på 11,8(X) x 7,1(Y) x 1,8(Z) tum. Skaftet är utrustat med en knopp som hjälper dig att flytta gravören manuellt, vilket avsevärt förbättrar arbetseffektiviteten och uppnår exakta graveringsinställningar.

- kraftfull motor,
Det finns tre stegmotorer på de tre axlarna för mjuk rörelse. Z-axel 775 DC (12-24V) 24V spindelmotorhastighet kan nå 10000r/min.

- funktion kontrollpanel,
GRBL-styrkortet kan anslutas till en dator via USB-gränssnittet. Den är fullt funktionell och kan användas under lång tid.

- extraordinär kvalitet,
Tillverkad av aluminiumlegering och bakelitmaterial, den har bra utseende, hög precision och hållbarhet.

- lätt att installera,
För din bekvämlighet tillhandahåller vi en detaljerad användarmanual, monteringsinstruktioner och installationsvideor. Montera gravören enligt monteringsanvisningen.

-används i stor utsträckning,
Denna graveringsmaskin kan gravera alla typer av plast, mjukt aluminium, trä, akryl, PVC, PCB och olika andra mjuka material.

Produktspecifikationer:

Effektivt arbetsområde (X x Y x Z): 300 x 180 x 45 mm

Material: Aluminiumprofil och bakelit

Ineffekt: DC 24V 5A

Lasereffekt: 500mW

Drivenhet: T8 skruvar i rostfritt stål

Spindelhastighet: 10000 rpm

Stegmotor: Storlek 42, 12V; Vridmoment: 0,25 N/m

Styrmjukvara: GRBL Control

Verktygsdiameter: 0,125" / 3,175 mm

Positioneringsnoggrannhet: 0,003"-0,004" / 0,08-0,1 mm

Produktstorlek (L*B*H): 45,1*36,6*27,6 cm

Paket innehåll:

1 x routersats

1 x 15000mw lasermodul

1 x Spindel

1 x USB-minne (programvara och instruktioner)

1 x frässet

1 x Skyddsglasögon

1 x USB-kabel

1 x Strömförsörjning

1 uppsättning verktyg

1 x borste

1 x manuell

Funktioner och detaljer:

- Stort arbetsområde: Det effektiva graveringsområdet för denna graveringsmaskin är 11,8(X) x 7,1(Y) x 1,8(Z) tum. Tre yxor är noggrant utformade för att realisera plangravyr. Axeln kan flyttas manuellt med vredet, vilket underlättar inställningen av graveringsverktyget. Drivenheten består av en ledskruv av rostfritt stål. Den använder dubbla kopparmuttrar för att rensa tur-och-retur-fel.

-Utmärkta motorer: Denna CNC-graveringsmaskin är utrustad med tre stegmotorer (1,3A; 12V; 0,25 Nm vridmoment) och 775 DC (12-24V) 24V spindelmotorer med en hastighet på 10000 r/min. Och gravyrmaskinen stöder Windows 7, Windows 8, Windows 10, Linux, macOS-system och annan programvara för att direkt importera JPG-, BMP-, PNG-, DXF-filer för gravering.

-Uppgraderat kontrollkort: Integrerad GRBL-kontroll för full funktionalitet och stabilitet. Fördelarna med offlinekontrollen är: 1. Du behöver inte ansluta till en dator, 2. Alla offlinefiler kan väljas för gravering. 3. Justera manuellt positionen för X-, Y-, Z-axeln som startpunkt för graveringen och öppna eller stäng spindeln manuellt. 4. Hög precision: mindre än 0,003 tum.

-Stadigt material: Ramen är huvudsakligen gjord av aluminiumlegering och bakelitmaterial, med hög hållfasthet och hög precision. Tjockare sidoplåtar förbättrar x-axelns noggrannhet. Dessutom är den tillräckligt hållbar för att motstå påfrestningarna av upprepad användning under hela dagen.

Objektnr 632374116

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 23:16

500mW Mini lasergraveringsmaskin, stor arbetsyta, 3-axlig, med offlinekontroll

Pris

3 295 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

166 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?