Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 9-15 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna metalldetektor är en handhållen metalldetektor designad för att lokalisera metalliska (järnhaltiga och icke-järnhaltiga) föremål under skattjakt. Denna metalldetektor är designad för att användas tillsammans med marksökningsmetalldetektorer för att hjälpa till vid återhämtningen av metallmål Metalldetektorn har hörbara och vibrerande larm för att indikera närvaron av metallföremål. När metalldetektorn är nära metallmålet kommer larmintensiteten att öka. Metalldetektorn har en exakt placerad spets och en skrapa med sidoavsökningsfunktion, vilket gör det enkelt att detektera även de minsta metallföremålen mycket effektivt. LED-ficklampa hjälper till i mörka och svaga ljusförhållanden.

Slå på produkten: installera ett 9V-batteri, var uppmärksam på batteriets positiva och negativa poler, och förpackningen innehåller inga batterier. När du har installerat batteriet korrekt, tryck och håll knappen intryckt i cirka 5 sekunder för att slå på enheten. Observera att produkten inte kommer att slås på om du trycker på produktknappen kort.

Produktavstängning: När produkten har slagits på, tryck bara kort på knappen för att stänga av. Tryck och håll ned produkten i 2-3 sekunder för att stänga av. Produkten kräver inte ett långt tryck för att stänga. Tryck länge för att gå in i söklägets felsökningsläge, produkten kommer inte att stängas av.

Justering av sökläge: För produkter som används behöver du bara trycka och hålla ned knappen för att växla sökläge. Tryck och håll knappen intryckt i cirka 5 sekunder för att gå in i det tysta vibrationssökningsläget och valet av ljudvibrationssökningsläge.

Unik design: med ett skyddande skal för att skydda stickan, som kan bytas ut för att förhindra att stickan repas eller skadas. Specialfunktioner: balans med en nyckel, minutlopp med en nyckel, vattentät nivå: IP68 vattentät, kan komma in i vattnet 3 meter.

Produktspecifikationer:

Färg: Svart

material: plast

Detektionsavstånd: 6~7 cm

Temperaturområde: -15 till +70 grader Celsius

Batteri: 9V (ingår ej)

Varustorlek: 24*6*6cm

Vikt: 160 gram

Förpackningen innehåller:

1x handhållen metalldetektor

1x bruksanvisning

1x armband

Objektnr 571574223

Visningar 1 021

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svart,IP68 vattentät handhållen metalldetektor,exakt positionering,med ficklampa

Pris

559 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?