Beskrivning

Slimmad arbetslaptop

Den toppsäkra och lätthanterliga HP EliteBook 840 är vackert utformad med modern professionalism i åtanke, och erbjuder kraftfulla samarbetsverktyg som maximerar din produktivitet både på kontoret och på rörlig fot.

Strålande ny design

Den här supertunna, precisionstillverkade bärbara datorn i aluminium med en skärm med smal kant gör ett stilfullt intryck överallt. En valfri ultraljus skärm anpassar sig efter alla miljöer, vilket ger en optimal skärmupplevelse var man än arbetar.

Kristallklart samarbete

Klara och tydliga samtal med avancerade samarbetsfunktioner som HP Noise Cancellation. Kraftfulla Bang & Olufsen högtalare med fyllig ljudåtergivning. Den tredje mikrofonen, som är riktad mot omgivningen, och samarbetsknapparna bidrar till mer produktiva datorsamtal.

En modern dockningslösning

Snabb övergång till produktiviteten hos en stationär dator, med en enda USB-C™-kabel3. Den valfria HP Thunderbolt-dockan G24 ger administrerbarhet i företagsklass och har en valfri ljudmodul5. Traditionell sidodockning fungerar även med din befintliga lösning.

Låt visuella hackare stanna i mörkret

Omedelbart skydd mot visuella hackare med en HP Sure View Gen29-skärm med inbyggt sekretessfilter som tillval. Efter en knapptryckning ser skärmen oläslig ut för personer i närheten medan du ser innehållet klart och tydligt.

Windows 11 Professional

Windows 11 innehåller lättanvända verktyg som kan hjälpa dig att optimera ditt skärmutrymme och din produktivitet. Kombinera med en Microsoft 365-prenumeration* och inget kan stoppa dig från att effektivt få saker och ting gjorda.

Windows 11 får dig direkt i kontakt med de människor du bryr dig om. Med chatt från Microsoft Teams kan du nå vem som helst (gratis) på önskat sätt (ringa, chatta, sms, video) direkt från skrivbordet.

Få snabbare tillgång till nyheter, information och underhållning du bryr dig om. Windows 11 levereras med widgetar och förbättrad webbläsarprestanda från Microsoft Edge – en perfekt kombination för prestanda och anpassning.

Nya Windows är lika kraftfullt och säkert som Windows 10, men har en ny och uppdaterad design. Nya Windows har också försetts med nya verktyg, nytt ljud och nya appar. Varje detalj har setts över och alla delar samspelar för att ge dig en helt ny datorupplevelse.

https://www.microsoft.com/sv-se/windows/windows-11

Specifikationer

Processor Intel Core i5-7300U 2.6GHz

RAM 16GB DDR4 SO-DIMM 2400MHz

Hårddisk SSD 256GB PCIe M.2 TCG Opal Encryption 2, NVM Express (NVMe)

Skärm 14" WLED 1920 x 1080 / Full HD

Grafik Intel UHD Graphics 620

Nätverk 802.11a/b/g/n/ac, NFC, Bluetooth 4.2, Gigabit Ethernet

Portar LAN, HDMI, Telefon/mikrofonkombinationsjack, USB-C 3.1 Gen 2/Thunderbolt 3, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 1 Always On

USB-C portar 1

USB-3 portar 2

Operativsystem Windows 11 Pro

Batterikapacitet 24 Wh

Laddare HP 65W USB-C

Vikt 1.48Kg

Objektnr 629454263

Visningar 176

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 19:28

HP 840 Elitebook G5 med Windows 11

Pris

2 999 kr
Annonsen är avslutad

Catz78

Rönnäng, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 212 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?