Beskrivning

CEPTER IRIS NY330-02 13,3" Bärbar dator

Skick:
Ny
Nypris:
4899kr
Garanti:
6 månader

Specifkationer:

  • Intel® Celeron® N4020
  • Pekskärm
  • 4 GB RAM, 128 GB M.2 SSD
  • 13,3" AHVA Full HD-skärm
  • HD-webbkamera
  • Windows 11 S

Smidig Full HD-pekskärm

Tack vare den praktiska pekskärmen kan du kombinera de olika fördelarna från en vanlig bärbar dator och en surfplatta: du får den bärbara datorns smidiga tangentbord, men har också möjlighet att till exempel anteckna i dokument direkt på skärmen. Skärmen har en förstklassig AHVA-panel med skarp Full HD-bild.

För mångsidig användning

En bärbar dator med pekskärm är ett fantastiskt val, vare sig den används för underhållning, enklare arbetsuppgifter eller studier. Full HD-skärmen är perfekt både för effektivt arbete och när du vill slappna av framför filmer eller serier. Med den integrerade HD-webbkameran kan du också hålla kontakten med nära och kära eller delta i seminarier eller gruppsamtal på distans. Intel Celeron N4020-processor med integrerad Intel UHD Graphics ger all prestanda du behöver för vardagens uppgifter. Denna bärbara dator från Cepter har WiFi 5 och Bluetooth 5.0 för trådlösa uppkopplingar.

Många anslutningar

Du kan enkelt ansluta din Cepter-dator till minneskort, externa bildskärmar, hörlurar och andra tillbehör. Datorn har en USB-C 3.2 Gen 1-port, USB-A 3.2 Gen 1-port, USB 2.0-port, kombiljuduttag och en microSD-kortläsare. USB-C-porten har stöd för en DisplayPort-signal, så du kan använda den för att koppla in externa skärmar. För externa skärmar finns också ett MiniHDMI-gränssnitt.

Objektnr 632213174

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 09:27

CEPTER IRIS NY330-02 13,3" Bärbar dator

Pris

1 999 kr

Greenhome_AB

Värnamo, Sverige

5.0

Greenhome_AB

Företag

Toppsäljare

790 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?