Beskrivning

V.g se bilderna! Några av dem är lite finare än guldpläterade men de får gå med i alltet. En del av detta har legat ett tag så det kan behövas lite putsning. Det bjuder jag på!
Priset är för allt på översiktsbilden!

Informationen nedan är gemensam för samtliga auktioner av metallpärlor o liknande, så du behöver bara läsa den en gång ifall du bjuder på fler auktioner.

Jag är medveten om att några av bilderna inte är så skarpa. Vill du se något bättre och det inte fungerar för dig att förstora bilden, skicka ett meddelande så ska jag ta ett bättre kort.
Majoriteten av detta är köpt från USA, från t.ex Beadaholique, Shipwreck Beads och Firemountain Gems. För att underlätta kommande beställningar använde jag nästan konsekvent de engelska namnen på etiketterna. I vissa fall finns det en extra etikett på pärlröret med en förkortning av leverantörens namn och artikelnummer. Allt levereras i de pärlrör du ser på bilderna. Vikten som anges i rubriken är inklusive rören, men de väger inte mycket i sig själva. Siffrorna på etiketterna är måtten i mm. Tänk på att färgerna på skärmen kan avvika från verkligheten!
Jag kommer att lägga ut fler auktioner med halvädelstenar, halvädelstenshängen, Delicas, glaspärlor (bl.a Swarovski), smyckedelar och liknande, allt eftersom jag hinner. Eftersom min artros börjar sprida sig till fingrarna så fungerar det inte längre så bra att hålla på med sånt här, så det är därför jag säljer av mitt ”lager” för att någon annan ska få glädje av dem istället för att de ligger oanvända i ett skåp.

Jag skickar inom 3 arbetsdagar efter att jag fått besked om betalning från Tradera. Jag samfraktar gärna.

Objektnr 631556399

Visningar 91

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:09

Guldpläterade pärlor, bead caps, mellandelar och lite till, 365 gram

Såld för

|0 Bud

200 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

xscat

Ängelholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 825 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?