Beskrivning

Produkt:

1st Furled Leader i modell “Medium” i färgen Gul + 1 burk Leader Wax (ca 15 gram)

Medium
= Designad för viktklass 4-5wt, 180 cm lång (6tf) med en brottstyrka på ca 3kg. Rekomenderad tippet är 4-6x. *Se bild för olika modeller och dess specifikationer

Ögla i båda ändarna för enkel användning med loop-till-loop mot både fluglinan och tippet

För mer information och instruktioner besök anderssonsfurledleaders.se

Jag hoppas att du blir nöjd med ditt köp!

Om Furled Leaders:

Furled Leaders är tillverkade genom att använda flera trådar av material som är tvinnade tillsammans till en avsmalnande tafs.

Denna konstruktion ger enastående kontroll över flugan och en smidiga överföringen av energi från fluglinan till fluga. Vilket i sin tur ger fina och mjuka presentationer som kan vara avgörande för att locka försiktiga fiskar i utmanande förhållanden så som spegelblanka sjöar.

I strömmande vatten utmärker sig Furled Leaders genom dess naturliga drivning med lågt “drag” som låter flugan följa strömmarna naturtroget utan att tafsen “drar” i flugan.

Tack vare dess tvinnade konstruktion har virade tafsar nästan inget linminne och är väldigt “ledlös” till skillnad från en styv poly eller flurocarbontafs. Det kan hjälpa till att minskar risken för trassel och en Furled Leader drar inte ihop sig till en spiral på vattnet.

För mig förbättrar detta avsevärt min fiskeupplevelse och var de avgörande faktorerna som fick mig att prova Furled Leaders från första början. Nu tillverkar jag mina egna leaders då de är väldigt svårt att få tag på i Sverige.

Om Leader Wax
Om du vill använda din Furled Leaders för torrflugefiske måste tafsen flyta...

Du kan använda nästan vilket flytmedel som helst för detta ändamål men jag erbjuder mitt egna Leader Wax. Om om det inte ingår Vax i anonsen (se rubriken) finns de att köpa separat.

Finns det bättre flytmedlet på marknaden? Ja!

Men
, mitt vax är 100% giftfritt och består av vegetabilisk olja och bivax!

Objektnr 631399790

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 13:14

Furled Leader & Leader Wax - Gul - Medium

Pris

150 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?