Beskrivning

HÅKAN BRÅKAN – JULKALENDERN:
Hemma hos Håkan Andersson är livet inte riktigt som det brukar vara, mamma är nämligen inte hemma. Hon är inlagd på Malte Severins stressklinik och pappa Rudolf ska klara familjen själv. Fast det är visst inte så lätt att ta hand om tre barn själv, särskilt inte om man heter Rudolf! För han måste vara världens klantigaste pappa och Håkan är alldeles säkert världsmästare i busighet! Och vad gör man när det varit inbrott och till och med kylskåpet är borta? Och vad gör man när alla pengarna är slut? Hur ska man då kunna köpa julklappar? Och när ska mamma komma hem egentligen? Tänk om hon är kidnappad!

HÅKAN BRÅKAN & JOSEF:
När Håkan får en lillasyster är det som om mamma och pappa helt glömt bort honom. Han verkar till och med ha blivit osynlig i deras ögon. Håkan trycker ner sin skamliga svartsjuka ända tills en ny och förment vän träder in i hans liv; sköldpaddan Josef. Josef är en bitter, ensam och retsam liten varelse. Efter en synnerligen dålig start tillsammans, vinner Josef så sakta Håkans förtroende och han övertygar Håkan om att det bara finns en sak att göra för att allt ska bli bra: rymma hemifrån.

Svensk titel Håkan Bråkan - Julkalendern / Håkan Bråkan & Josef
Originaltitel Håkan Bråkan - Julkalendern / Håkan Bråkan & Josef
Skådespelare Pernilla August, Johan Rheborg, Axel Skogberg, Per Svensson, Tintin Anderzon, Leo Holm, Matilda Ragnerstam, Sten Elfström, Sissela Kyle, Jonas Karlsson
Regissör Carl Åstrand, Erik Leijonborg
Inspelningsår 2003 / 2004
Bildformat Widescreen Anamorfisk
Ljud Dolby Digital
Språk Svenska
Textning Svenska för hörselskadade (båda), Norska, Danska, Finska (filmen)
Speltid 4 tim 27 min + 1 tim 19 min
Genre Boxar, TV-serie, Barn och familj, Svensk film
Releasedatum 2011-11-09
Åldersgräns Barntillåten
Antal skivor 3
Färg/svartvit Färg
Bolag SF
EAN 7391772339515


............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 611125771

Visningar 233

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Håkan Bråkan - Boxen -3-disc (DVD) Pernilla August, Johan Rheborg - OOP/Utgången

Pris

149 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 685 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?