Beskrivning

Innehåller avsnitt 17-21

17.
Gordo fascineras av filmpotentialen hos s.k. verklighets-tv, och placerar ut dolda kameror överallt på skolan. Resultatet blir en hel del pinsamma filmsekvenser av skolkompisarna. När Miranda dyker upp på ett av banden, står det snart klart att projektet nog inte var en så bra idé.

18.
Popgurun Aaron Carter är i stan för att spela in sin senaste video! Lizzie, Miranda, Gordo och Matt är fast beslutna att ta reda på var, och sedan smita in och träffa Aaron Carter. Men detta visar sig vara enklare sagt än gjort.

19.
Lizzie ser fram mot att tillbringa lite kvalitetstid med snyggingen Ethan på den kommande minigolftillställningen för välgörande ändamål. Men strax före råkar Matt sätta på ett par handklovar på Lizzie och sig själv. Allt hon kan göra nu är att släpa med sig brorsan och hoppas att Sam hinner dyka upp med nyckeln innan någon märker något.

20.
Lizzie och Miranda vägrar att tro att det är möjligt att deras bästa vän Gordo faktiskt kan ha en flickvän. De gör sig mycket besvär för att bevisa att ingen flicka skulle kunna tycka om Gordo på DET sättet, och lyckas därigenom nästan förstöra Gordos förhållande OCH restaurangen där den första träffen äger rum.

21.
Mot sina föräldrars uttryckliga förbud smiter Gordo, Miranda och Lizzie in på en barnförbjuden film. Inne på bion räddar Lizzie livet på en man som håller på att kvävas av en godisbit. Hon är dagens hjälte och hyllas i ett inslag som ska visas på 18-nyheterna. Gordo inser att måste förhindra att deras föräldrar ser nyheterna, annars kommer de att få reda på att vännerna gått på bion trots förbudet.

Denna Dvd Film har Svensk Textning

Objektnr 400542406

Visningar 955

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LIZZIE MCGUIRE VOLYM 4 BARNFÖRBJUDET (HILARY DUFF,ADAM LAMBERG) DVD

Pris

66 kr

Trollet 74

Katrineholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

5 694 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?