Beskrivning

Den Enarmade Banditen
Bröderna Vaktel har uppfunnit världens första enarmade bandit. Men i sina försök att sälja spelautomaten drar de till sig en hel annan sorts banditer. Tillsammans med Lucky Luke måste de fly undan skurkarna och de hamnar till slut i västerns skruttigaste håla: Las Vegas.

Hästtjuvarna
Katastrof har drabbat Lucky Luke. Jolly Jumper är kidnappad! Och för första gången är Lucky Luke helt villrådig. Förskrossad över sin väns öde inser han att han måste skaffa en ny häst för att leta reda på skurken som har kidnappat Jolly - eller ska han kanske söka fyra?

Bröderna Daltons Första Fall
Lucky Luke har befriat samhället från skurkarna bröderna Dalton. Men nu vill brödernas kusiner hämnas sina släktingar. På alla sätt försöker de få tag på Lucky Luke. Men det är lättare sagt än gjort. Och snart inser de att det enda sättet är att locka fram fyra gamla spöken...

Lucky Luke mot Joss Jamon
Vår hjälte har fått skulden för ett brott han ej begått. Och lyckas han inte få fatt i de skyldiga inom sex månader blir det galgen för Lucky Luke. Men kanske är det ett bättre alternativ än att ställas öga mot öga med skurken i fråga - den ohygglige Joss Jamon!

Ingen västernhjälte i historien är större än Lucky Luke. De 78 serialbumen har översatts på 30 olika språk och sålts i 250 miljoner exemplar världen över. Mer än det dubbla än Tintin! Bara Asterix alla äventyr är större, men så är det också skrivna av samme man: René Goscinny!

SE BILD

Objektnr 629416419

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LUCKY LUKE - DEN ENARMADE BANDITEN DVD SVENSKT TAL

Pris

45 kr

Trollet 74

Katrineholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

5 714 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?