Beskrivning

**Morgan Freeman collection**
3 filmer med Morgan Freeman

**Sum of All Fears**
Action från 2002 av Phil Alden Robinson med Ben Affleck och Morgan Freeman.

Ben Affleck är redo för action i rollen som CIA-agenten Jack Ryan i detta spännande actionäventyr baserat på bästsäljaren av Tom Clancy.

USA:s farhågor från Kalla kriget blossar upp på nytt när Rysslands president dör och efterföljs av en man med ett mystiskt förflutet. Spänningarna mellan öst och väst eskalerar när CIA misstänker att avhoppade ryska vetenskapsmän utvecklar nya kärnvapen. Jack Ryan kallas in av CIA-chefen William Cabot (Morgan Freeman) för att följa ett farofyllt spår som leder till en chockerande slutsats: terrorister planerar att framkalla ett krig mellan USA och Ryssland genom att spränga en atombomb under en stor fotbollsmatch!

**I Spindelns Nät**
Thriller från 2001 av Lee Tamahori med Morgan Freeman och Monica Potter.

Morgan Freeman är tillbaka i rollen som Alex Cross från "Och han älskade dem alla" i denna gastkramande, psykologiska thriller som är "en riktig knockout med oväntat slut".*

Polisen och succéförfattaren Alex Cross har, efter partnerns hemska död, gått i pension och dragit sig tillbaka. Men när en smart brottsling (Michael Wincott) kidnappar den unga dottern till en senator, lockas Alex tillbaka till hetluften. Tillsammans med den Secret Service-agent (Monica Potter) som fått i uppdrag att skydda den försvunna flickan följer Alex det slingriga spår av ledtrådar som leder fram till en häpnadsväckande upptäckt. Kidnapparen vill inte bara ha en lösensumma... han vill att Alex ska hjälpa honom dokumentera århundradets brått. Alex måste ta sig igenom en härva av faror och svek i sina försök att sätta stopp för galningen och rädda livet på ett oskyldigt offer - hela tiden är det en kamp mot klockan.

**Kiss the Girls/Och Han Älskade Dem Alla**
Thriller från 1997 av Gary Fleder med Morgan Freeman och Ashley Judd.

Åtta kidnappade kvinnor. Vackra kvinnor. Begåvade kvinnor. Alla med livet hängande på en tunn tråd om inte polismannen Alex Cross och huvudvittnet Kate McTiernan kan hitta den svårfångade "samlaren" som kallar sig själv Casanova.

I en kamp mot klockan går jakten från den djupa Södern till Kaliforniens kust och tillbaka igen i denna provokativa, spännande historia som bygger på James Pattersons bästsäljande roman. Ashley Judd spelar den rådiga och bestämda McTiernan. Hon är den enda som har lyckats fly från Casanovas gömställe och är fast beslutad att rädda de medfångar som hon lämnade kvar. Morgan Freeman spelar rollen som Cross, en mästare på att lösa det olösbara. Men den här gången är det mer än hans goda rykte som står på spel: Den här gången finns hans systerdotter bland offren i denna "strama, fastnaglande thriller" (Fox-TV).

* 149:-
* Sv text
* Skick: Nyskick på skivor

Objektnr 631275296

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 20:49

**Morgan Freeman collection**

Pris

149 kr
Annonsen är avslutad

Waingro82

Habo, Sverige

5.0

Waingro82

Verifierad

Toppsäljare

371 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?