Beskrivning

INPLASTAD

Genuint spännande och fängslande maffiafilm – Los AngelesTimes

New York, 1992. Maffiakungen John Gotti står inför rätta som detsenaste bytet i polisens intensiva kamp mot brottsligheten. Menäven om maffian är på tillbakagång finns det många i Brooklynsarbetarklass som drömmer om ett liv som gangster för att vinnaframgång och respekt. En sådan är Thomas Greco, en småhandlare medöverdrivet romantiserad syn på maffialivet, som gör allt för att tasig in i de rätta kretsarna. Men när han förskjuts av de som hanmest av allt beundrar förvandlas han till ett farligt vapen - medsiktet riktat mot just maffian.

Thriller från 2015 av Nick Sandow med Patricia Arquette ochMichael Imperioli. Martin Scorsese har producerat dennaverklighetsbaserade film som doftar av hans tidiga verk, inte minstMean Streets. Som Greco ser vi Vincent Piazza, känd från rollen somLucky Luciano i gangsterserien Boardwalk Empire. Hans flickvänspelas av Patricia Arquette, Oscarbelönad för Boyhood.

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: (se bild)

INPLASTAD. Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrändadvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner dinspelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Objektnr 602775669

Visningar 140

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Wannabe dvd S/S Maffia thriller med Patricia Arquette

Pris

39 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 593 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?