Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Halloween (Jamie Lee Curtis) (1978)

Begagnad DVD i bra skick

Skräck från 1978 av John Carpenter med Jamie Lee Curtis och Donald Pleasence.

En mörk och spöklik natt för länge, länge sen överraskades Judith Myers och hennes pojkvän I sin säng. Hugg efter hugg träffade hennes nakna kropp. Med skräck blandat med förvåning såg hon vad som skulle bli hennes sista syn. Handen som höll kniven tillhörde hennes lillebror.den sexårige Michael.

Men det var som sagt länge, länge sen. Trots allt var det nog bara en ond saga. Idag vilar den lilla staden återigen I trygghet och säkerhet. Michael sitter inspärrad på mentalsjukhuset. Långt därifrån. I säkert förvar. Alla kan sova gott.
Men inatt återvänder Michael till idyllen. I natt ska han åter uppleva sin mordiska historia igen och igen och igen. I natt är ondskans natt. I natt är det Halloween.

Skådespelare: Donald Pleasence, Jamie Lee Curtis, P.J. Soles, Nancy Kyes, Charles Cyphers, Kyle Richards, Arthur Malet, David Kyle, Nick Castle

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 600085697

Visningar 185

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DVD - Halloween (Jamie Lee Curtis) (1978) (Beg)

Pris

69 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 308 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?