Beskrivning

UTGÅNGEN

There are some frequencies we were never meant to find

Föreställ dig att du varje gång när du loggar in på din datorger de döda åtkomst till vår värld genom ett mystiskt nätverk.Föreställ dig sedan att detta nätverk inte kan avbrytas. När duslår på mobiltelefon eller loggar in på datorn, är de där igen ochdu blir infekterad, de vill ta över ditt liv så att de själva kanväckas till liv igen! Det första offret är Josh (Jonathan Tuckerfrån Hostage). Hans fasansfulla död - och de ännu mer fasansfullae-brev som han skickar från de dödas värld snärjer hans flickvänoch kompisar i ett kryptiskt nät som hotar att ta livet av dem, enefter en.

2001 kom en asiatisk film som hette Kairo och som gjordes avKiyoshi Kurosawa. Filmen var kuslig och tog upp ämnet om människorsisolering, fängslade framför datorn, och om skräcken att leva ettliv i ensamhet. Efter de Amerikanska nyinspelningarna av The Grudgeoch Ringu/The Ring sålde jag Kairo på tradera och i den auktionenskrev jag då "Bilden är nog metvetet lite grumlig och handlingenkan ibland kännas rörig men några härliga rysningar utlovas. Detskulle inte förvåna mig om det kommer en fördummande amerikanskversion på denna också, suck.". Det tog bara några år så lanseradesdet en Amerikansk version under namnet "Pulse" där manuset hadeomarbetades av rutinerade herrar som Ray Wright och Wes Craven.Allt lät lovande innan filmen kom ut 2006. Det är mycket möjligtatt jag hade uppskattat filmen mer om jag inte hade sett originaletför Jim Sonzero har lyckats med mycket och vissa scener är riktigtskrämmande och filmen överlag är snygg. Skådespelarna Kristen Bell(Veronica Mars), Ian Somerhalder (Lost) och sexbomben ChristinaMilian från American Pie behöver väl inte skämmas för sina insatserheller men det som kändes eget och originellet med originalet Kairohar här blivit helt bortblåst till ännu en tonårsskräck film. Detfinns mycket sämre skräckfilmer än denna men samtidigt finns detockså en bättre variant av samma film. Efter att den stora vågenhade lagts sig av remakes på Japansk skräck som kom efter HideoNakatas Ringu så gick jag tillbaka och plocka ur vad jag ansåg vararussinen ur kakan och originalet av Kairo/Pulse står nu åter i minhylla.

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvd i bra skick.Original inga hemmabrända dvdr.Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelareklarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Objektnr 602775503

Visningar 110

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Pulse Amerikansk remake av Kairo m K. Bell o Christina Milia

Pris

19 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 549 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?