Beskrivning

Den tredje filmen om ondskan i Gatling, Nebraska är här. Men nu växer sig skräcken ut från majsfälten ? och slår rot i storstaden. Mitt i Chicago!
Lyckliga adopterar paret Porter två föräldralösa barn från Gatling; Eli och Joshua. Men vad de inte vet är tre ting. Att Eli mördade sin egen far. Att han är lärjunge till demonen från Gatling. Och att han nu planterat ett majsfält bredvid Porters hus där ondskan kan gro på nytt.
Med sin starka hypnotiska kraft lyckas Eli förhäxa sina skolkompisar och förvandla dem till sina dödliga redskap i planen att förinta alla vuxna. Den enda som kan stoppa honom är Joshua. Nu möts de båda bröderna i en blodig kamp mellan gott och ont ? på de fält där människoliv är det enda som skördas.

?Children of the Corn?, byggd på en novell av Stephen King, blev en succé 1984 och har sedan lett vidare till hela sex uppföljare ända in i 2000-talet. Make up-effekterna har skapats av ?Screaming Mad? George som gjorde sig ett namn med monsterdesignen i Schwarzeneggers ?Rovdjuret?.

Denna Dvd Film har Svensk Textning

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Objektnr 560749878

Visningar 204

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CHILDREN OF THE CORN 3 (STEPHEN KING) DVD

Pris

44 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 801 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?