Beskrivning

Produkten är ny och fabriksinplastad.

Children of the Corn IV

Ett mystiskt virus härgar bland stadens ungdomar. Aggresivt angriper det hjärnan och inom kort drar horder av smittade ungdomar genom staden. I ett blodigt töcken angriper och dödar de alla som inte smittats av viruset. Tillsammans med läkarstuderande Grace Rhodes kämpar stadens läkare desperat för att stoppa epidemin.

Hellraiser Hellseeker

Trevor är ute på en biltur tillsammans med sin hustru Kirsty, när bilen plötsligt får sladd och åker över ett broräcke ned i en flod. Trevor lyckas i sista stund ta sig upp till ytan, men Kirsty blir kvar instängd i bilen.

Snart får han besök av polisen då det visar sig att Kirstys kropp spårlöst försvunnit, och Trevor står överst på listan över misstänkta. Samtidigt börjar han få hallucinationer och fruktansvärda mardrömmar. Mardrömmar som går tillbaka
till den dagen då han gav sin hustru en present. En vackert ornamenterad, orientalisk kub som av någon anledning visade sig vara obehagligt bekant för henne...

Produktbilderna på detta spel är den faktiska produkten
Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 477967339

Visningar 253

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Inplastad Children of the Corn IV Deadly harvest Hellraiser Hellseeker DVD

Pris

69 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 956 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?