Beskrivning

En Andra Chans är en riktig må-bra-film om den rika karriärmannen varstillvaro plötsligt ställs på ända. En dag vaknar han upp som familjefar tillsammansmed sin ungdomskärlek som han inte har sett på 13 år!

Handling
Wall Street, julafton. Börsmäklaren Jack Campbell arbetar sent på en stor affär. På väg hem hamnar han i ett rånöverfall i en närbutik där skurken Cash påstår sig ha en vinnande lott men butiksägaren vägrar att tro honom. Jack ingriper och lämnar butiken tillsammans med Cash som erbjuder Jack "en glimt" av ett annat liv.

Nästa morgon vaknar Jack och upptäcker att han bor i New Jerseymed sin hustru Kate, en flickvän från collegetiden som han övergav för tretton år sedan för att satsa på en karriär. Han har två barn och arbetar som däckförsäljare. Tillbaka i New York är det ingen som känner igen honom. Cash förklarar för honom att han fått chansen att se hur hans liv skulle ha varit om han aldrig lämnat Kate. Till en början är Jack arg och desperat men snart börjar hanuppskatta sin roll som familjefar. Han funderar på att skaffa sig ett arbete på Wall Street men ångrar sig. Cash dyker upp och återbördar en ovillig Jack till sitt gamla liv.

När Jack vaknar upp på juldagen i sin Manhattanvåning bestämmer han sig för att förändra sitt liv och tar kontakt med Kate. Hon är en framgångsrik affärskvinna som är på väg till Paris för att börja ett nytt arbete. De tar en kopp kaffe tillsammans och Jack beskriver det familjeliv de fortfarande kan få tillsammans.

Svensk titel: En Andra Chans

Skådespelare Nicholas Cage, Téa Leoni, Don Cheadle, Jeremy Piven, Saul Rubinek, Josef Sommer, Amber Valletta, Francine York, Ruth Williamson

Regissör Brett Ratner

Bildformat Widescreen 2.35:1 Anamorfisk

Ljud Dolby Digital 5.1, Dolby Digital 2.0

Språk Engelska

Textning Danska, Svenska, Finska, Norska

Speltid 2 tim

Genre Komedi

Extramaterial:
- Borttagna Scener
- Seal “This Could Be Heaven” Musikvideo
- Trailer
- The Making of (ca 20 min)
- “Hi, Jack” Montage
- Outtakes

Releasedatum 2001-07-18

Åldersgräns 7 år

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektnr 632492666

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 11:09

The Family Man - En andra chans - komedi med Nicolas Cage

Pris

50 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?