Beskrivning

Fungerade DVD. OBSERVERA ATT DU ENDAST FÅR DVD-SKIVAN, INTE PLASTFODRAL OCH OMSLAG FÖR ETT FRIMÄRKE I FRAKT. Jag ansvarar inte för PostNords leverans om du väljer frimärke.

HANDLING

P.S. I love you är en fantastisk härlig och rolig komedi baserad på Cecelia Aherns hyllade roman med samma namn. Holly Kennedy har träffat sitt livs kärlek i den glada, spontana och kärleksfulla irländaren Gerry. Så när Gerry blir sjuk och dör står Holly helt handfallen. Men det visar sig att Gerry har haft en plan och skrivit tio brev som levereras en gång i månaden, på olika fantasifulla sätt, till Holly för att hjälpa henne med sorgen och vidare med sitt liv. Varje brev avslutas med P.S I love you.

Producenten av "Djävulen bär Prada" har skapat årets mest överraskande kärleksfilm med tvåfaldiga Oscar-vinnaren Hilary Swank (Million Dollar Baby, Boys Don't Cry) och storstjärnan Gerard Butler (300, The Phantom of the Opera). P.S. I love you bygger på Cecelia Aherns internationella bestseller och i rollistan återfinns även Lisa Kudrow, Gina Gershon och Kathy Bates.

Objektnr 634207729

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 25 jun 18:10

P.S. I love you (DVD)

Pris

25 kr

rogbod

Solna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

190 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?