Beskrivning

Långt före Pleasantville presenterade denna komedi från 1992 en familj som tog sina problem ur den verkliga världen och in i tv-underhållningens slingriga fiktioner. John Ritter och Pam Dawber spelar Roy och Helen Knable, ett förortspar med en mängd äktenskapliga problem, varav de flesta har att göra med Roys soffpotatisfäste till hans TV:s fjärrkontroll. Saker och ting tar en helvetisk vändning när den djävulska Spike (Jeffrey Jones) dyker upp på Knable-huset och erbjuder Roy en hel del på det ultimata satellit-TV-systemet.

Överraskning, överraskning: Kontraktet undertecknat av den mindre försiktige Roy kräver faktiskt en engångsbetalning av hans själ. Han och Helen finner sig själva sugna in i sin egen tv-apparat, där de hålls på flykt genom så monstruös mat som "I Love Lucifer" och "Northern Overexposure". Så småningom upptäcker deras besvikna barn (David Tom, Heather McComb) att mamma och pappa är på TV, i en helt ny betydelse av termen, och de börjar rädda dem.

En genuin nyhet, Stay Tuned drivs av en kedja av fantasifulla sekvenser, mest minnesvärt en originaltecknad serie av Warner-legenden Chuck Jones som på ett smart sätt integrerar Ritter och Dawbers karaktärer. Manusets implicita sociala satir om tv:s överlägsna karaktär på underpresterande liv går inte förlorad på den livliga skådespelaren eller regissören Peter Hyams ( Timecop ), lätt en av de mest fantasifulla actionfilmskaparna som finns. Den gamla rivaliteten mellan tv och filmer fortsätter i denna smarta parodi, och fejden har sällan varit så rolig. Med massor av stödjande spelare, inklusive SCTV-legendaren Eugene Levy, Saturday Night Live- anonsören Don Pardo och hiphopartisterna Salt-n-Pepa. --Tom Keogh

Denna Dvd film har Svensk Textning
SE BILD

Objektnr 611660908

Visningar 127

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

STAY TUNED (JOHN RITTER,PAM DAWBER,JEFFREY JONES) DVD

Pris

120 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 844 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?