Beskrivning

Gräsänklingar

Två killar med olika bakgrund och olika värderingar konfronteras med varandra under en hektisk sommarvecka i Stockholm. Deras fruar har rest bort. Lasse har sett fram emot en typisk ungkarlsvecka, Gary har tänkt sig en arbetsvecka i lugn och ro. Det blir inte som någon av dem tänkt sig...

I Lasses fall beror det på att han inte riktigt vill - och delvis på att han faktiskt inte kan - han har ju sina tre barn att ta hand om - men - han får också fullt upp med att ta hand om Gary. Gary däremot, hamnar ironiskt nog i den typiska gräsänklingssituationen - en odyssé i sommar-Stockholm!

När veckan är slut har de båda lärt sig en del om varandra, och en vänskap har uppstått. Innerst inne var de kanske inte så olika trots allt - två osäkra, medelålders män från två världar som normalt aldrig möts...

Svensk titel Gräsänklingar
Originaltitel Gräsänklingar
Skådespelare Gösta Ekman, Janne Carlsson, Lena Olin, Mona Seilitz, Peter Harryson, Börje Nyberg
Regissör Hans Iveberg
Inspelningsår 1982
Bildformat Widescreen 1.66:1
Ljud Dolby Digital 2.0
Språk Svenska
Textning Svenska för hörselskadade
Speltid 1 tim 35 min
Genre Komedi, Svensk film

>>>>>

En På Miljonen

Tre av Sveriges roligaste personer – Tomas von Brömssen, Gösta Ekman och Ulla Skoog – ses här tillsammans i Hannes Holms och Måns Herngrens vansinnigt roliga komedi om det lönlösa livet!

Det är inget speciellt alls med Torsten Södergren. Han och frun Berit lever ett vanligt förortsliv. När Torsten precis som alla andra dagar åker till sitt jobb på banken, väntar han sig inget annat än det vanliga. Men det visar sig att Torstens trettio trogna år på banken inte betyder någonting. Man måste skära ner på personalen och direktör Callert förklarar att Torsten fått sparken! Nu är Torsten tvungen att övertyga den svårflörtade Callert att han är oumbärlig. Nu gäller det – Torsten måste visa att han är en på miljonen..

Svensk titel En På Miljonen
Originaltitel En På Miljonen
Skådespelare Tomas Von Brömssen, Gösta Ekman, Ulla Skoog, Vanna Rosenberg, Per Fritzell, Tintin Anderzon
Regissör Måns Herngren, Hannes Holm
Inspelningsår 1995
Bildformat 4:3
Ljud Dolby Digital 2.0
Språk Svenska
Textning Svenska för hörselskadade
Speltid 1 tim 21 min
Genre Komedi


............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 626894026

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Gräsänklingar/En På Miljonen (DVD) Gösta Ekman, Janne Carlsson - OOP/Utgången

Pris

149 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 692 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?