Beskrivning

ALMOST FAMOUS (2000) - 2-DISC BOOTLEG CUT - DVD

Beskrivning:

Drama från 2000 av Cameron Crowe med Billy Crudup och Frances McDormand.

Året är 1973 och 15-årige William är helt besatt av den häftiga rockmusiken. Hans begeistring leder till att tidningen Rolling Stone ber honom göra en intervju med de nya, kommande stjärnorna i bandet Stillwater. Trots sin mors bekymrade invändningar följer William med dem på turné och kommer nu in i bandets innersta krets. Han förlorar snart sin objektivitet och tappar lusten att berätta den sanna historien…

Skriven och regisserad av Oscarnominerade Cameron Crowe – mannen bakom succén ”Jerry Maguire” – låter denna bitande roliga och skarpa film dig följa med bakom 70-talets larmande och ambitiösa rock’n’roll-scen. Som William ser vi talangen PATRICK FUGIT, bandets gitarrist spelas av BILLY CRUDUP (Without Limits) och flickan Penny av KATE HUDSON (200 Cigarettes). Dessutom medverkar FRANCES McDORMAND (Fargo) i denna kritikerrosade succéfilm som inte utan orsak har vunnit två Golden Globe och en Oscar.

Text på Svenska finns.

Se baksida för mer info...

Fodral och DVD skivor är i fint skick. För egen bedömning, se bilder.

Jag kan också skicka filmen utan fodral bara cd och omslaget för att sänka porto kostnad.

Köparen betalar frakten enligt postens avgifter. Jag skickar varan efter att pengarna syns på mitt konto. Jag samfraktar, kontakta mig gärna INNAN du betalar objekten för att få fraktkonstnaden ändrad om jag inte har redan ändrat den. Jag kan också samfrakta längre tid än 3-7 dagar om du meddelar mig. Med reservation för att portot kan bli högre. Pris för emballage, hantering ingår i fraktpriset. Betalningsinfo kommer med Traderas vinnarmail.

OBS! För internationella köpare kan frakten bli högre!

For international buyers shipping can be higher!

Lågt utropspris så lycka till med buden.

Objektnr 628942849

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 20:13

ALMOST FAMOUS (2000) - 2-DISC BOOTLEG CUT - DVD

Pris

15 kr
Annonsen är avslutad

Ravefi

Göteborg, Sverige

5.0

Ravefi

Verifierad

Toppsäljare

3 380 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?