Beskrivning

Sedan debuten i eget namn med Din barndom skall aldrig dö 1971 har Anders F Rönnblom under mer än 40 år fortsatt att göra musik som står lite för sig själv på den svenska musikscenen. Efter den kommersiellt mest framgångsrika perioden i början av 1980-talet, med hits som Jag kysste henne våldsamt och Det är inte snön som faller, har han sällan synts i tidningar och i TV men kontinuerligt spelat in skivor och turnerat. Under 2000-talet har hans kreativitet skjutit i höjden med flera kritikerhyllade skivsläpp och flitigt turnerande för en mycket hängiven publik.

I filmen Jag står bredvid men jag är ändå med berättar Anders F Rönnblom om sin syn på musik, karriär och skapande. I konsertframträdanden och intervjuer framträder bilden av en artist som valt att gå sin egen väg i en värld där imitation och upprepning är en utbredd arbetsmetod.

Förutom Jag står bredvid men jag är ändå med innehåller DVDn två nyinspelade och outgivna låtar av Anders F Rönnblom, Spränga en bank och Skjut mig aldrig mer, samt konsertupptagningar av klassikerna Ramlösa kvarn och En ängel överlevde divornas krig.

Objektsnr 631154840

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 11:51

Anders F Rönnblom - Jag står bredvid men... DOKUMENTÄR DVD

Pris

69 kr

bossekaka

Hällekis, Sverige

5.0

bossekaka

Verifierad

Toppsäljare

2 119 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?