Beskrivning

En TS-930S med MC-43S mikrofon, mikrofonen är inköpt ny utav mig för cirka ett halvår sen. Fin radio men lite för stor för mig och måste tyvärr göra lite plats för annat, jag har inte provat varenda funktion, men det mest vitala verkar fungera enligt vad jag kunnat prova mig fram till åtminstone. Jag har haft kontakter med den på USB, så sändningen fungerar där åtminstone, inte provat sända på AM, FM eller LSB.

Jag har öppnat upp och tittat in ifall den är modifierad och har kunnat fastslå att den åtminstone har fått MARS modden, det vill säga den är öppnad för sändning på 11-meters bandet (27MHz), med mera. Skulle man vilja ta bort denna är det inte jättesvårt och det verkar finnas gott om information på nätet kring vilka byglar det är som skall lödas bort, i detta fall är det byglat med kablar, bör vara enkelt att löda bort.

Jag har inte gått djupare än så, därav lämnas inga vidare garantier annat än att jag provat att sända på USB och det fungerar. Fläkten baktill kan även behövas se över, den fungerar men har ett litet konstigt ljud till och från, den går dock enbart igång vid sändning, enligt min erfarenhet.

Säljes i befintligt skick, manualer och mikrofon ingår.

Objektsnr 631045812

Visningar 729

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 18:43

Kenwood TS-930S HF Transceiver

Slutpris

|

3 272 kr

Auktionen är avslutad

sanktconny vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?