Beskrivning

Premium Electro-Harmonix Design

Electro Harmonix Deluxe Memory Boy Analog Delay är en pedal i en rad fördröjningar som utvecklats av EH för den moderna musikern. Delay är en effekt som spelar in ditt instrument och sedan spelar upp det en fast eller variabel tid senare, från 2 ms till så mycket som 3 sekunder senare och flera gånger. Dessutom kan du blanda ihop ditt torra instrument med det fördröjda instrumentet, som är eko, och modulera fördröjningarna för att producera vibrato- eller köreffekter.

Deluxe Memory Boy har kvalitets-IC:er som levererar varma och organiska toner, medan den nya Tap Tempo låter dig alltid vara i perfekt synk med spåret. Välj mellan fem tondelningar för metronomisk varians samtidigt som du håller dig i tid och alltid på märket. Den extra EFX-slingan integrerar dina pedaler för att följa spåret med tonal fingerfärdighet. Använd en expressionspedal för att styra dina moduleringar för prestandaflexibilitet.

En rad fantastiska funktioner

Deluxe Memory Boy är smart och alltid i tid - speciellt tack vare taptempo-funktion, som låter dig kontrollera dina delay med precision. Få tillgång till triangle och fyrkantsvågsmoduleringen med justerbar hastighet och djup för överlägsen kör, vibratos och svep. Den totala analoga skopbrigaddesignen, såväl som den inbyggda EFX-slingan, låter dig slå in i en kristallklar ton och bli så kreativ som du vill med den. Denna effekt förstärks av den äkta bypassen, som arbetar för att behålla det naturliga ljudet från din gitarr - även när pedalen är urkopplad. Om du letar efter en komplex men ändå intuitiv delay som är perfekt för både live och studioapplikationer – leta inte längre.

Specifikationer

Krets: Analog 2/ Digital styrning

Bypass: True Bypass

Ljud: Mono

Effektslinga: Ja

Strömförsörjning: 9,6VDC-200mA

Strömdragning : 100mA

Mått: 5,75 x 4,75 x 2,5 tum

Objektnr 631426146

Visningar 388

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 18:01

Premium Electro-Harmonix

Slutpris

|

1 258 kr

Auktionen är avslutad

David-olof vann auktionen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?