Beskrivning

Har styckat en av mina guror och säljer delarna här på tradera. Detta är en hals från Warmoth i USA som tillverkats på beställning av mig hösten 2020.

Halsen är en så kallad "conversion neck" och gör således om gitarrer med Fenders 25.5-tums skallängd till Gibsons 24.75-tums skallängd. Halsen blir alltså lite kortare och det blir något lättare att nå mellan banden. Perfekt om du är som jag och föredrar att ha samma skallängd när du byter mellan din Gibson och din strata/tele etc.

Halsen är i olackad rostad lönn med greppbräda i Pao Ferro. Kvaliteten är som alltid med Warmoth ruskigt hög. Den är dessutom i det närmaste helt ospelad eftersom jag köpte den strax innan jag blev pappa och det föll sig naturligt att spela avsevärt mindre efter det. Banden i rostfritt stål och slits i praktiken aldrig ner.

OM jag ska anmärka på något så tycker jag att bandändarna än något för vassa för en så pass dyr hals. Dem hade kunnat putsat till det lite bättre. Det är verkligen inget extremt och kräver bara lite kärlek att fixa till men jag tycker ändå det ska nämnas. Halsen har också ett mycket litet slagmärke på undersidan av huvudet.

Huvudet är av Jazzmaster-modell med låsbara vintage size stämskruvar av hög kvalitet.

Passar ALLA gitarrer med standard fender halsficka. Även telecaster eftersom greppbrädan då täcker de små glapp som blir i hörnen.

Om jag inte missminner mig betalade jag allt som allt kring 4300 kr för denna med frakt och tullavgifter.

Alla specifikationer kan ses på skärmdump av specen från Warmoth.

Skickas eller hämtas.

Objektnr 632643587

Visningar 694

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 22:25

Warmoth conversion neck Fender Jazzmaster Hals

Slutpris

|

2 140 kr

Auktionen är avslutad

blejden vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?