Beskrivning

Plastfri och handbyggd i Skottland, den nya Aergrind har uppgraderats för att vara starkare, mer hållbar och mer förfinad än sin föregångare.

De viktigaste tekniska funktionerna börjar med 38 mm titannitrerade koniska grader för slipkonsistens på konkurrensnivå och ett steg upp i gradklass. Inuti slipmaskinen har axellagerlängden ökats med 100 % för att ge ännu större stabilitet och förbättrad inriktning. Den förnyade profilen på vevarmen är nu 20 % tjockare vid 3 mm.

Designförfiningarna fortsätter med en övergång från plast till en större knopp i valnötsträ; ett magnetiskt lock med snäpplås med laseretsad precisionsurtavla i aluminium; och ett skräddarsytt gängat "påskruvat" undre rör, profilerad för att ge en kontrollerad upphällning av din värdefulla kaffesump.

Men viktigast av allt har vissa saker inte förändrats - Aergrind är fortfarande designad för att samarbeta perfekt med Aeropress, packas in i bryggarens kropp, med en vevarm och ett band som passar kompakt runt kroppen för de ultimata bärbara bryggsatserna.

Italmill driver fortfarande malningen och det förblir ett ytterst kapabelt turkiskt och espressoverktyg tack vare den unika profilen hos dessa beprövade klassiska grader.

Till skillnad från andra manuella slipmaskiner där slipjusteringen är på graderna, har Aergrind en ratt överst på kvarnen. Detta gör det enkelt och rent att byta malning eftersom fingrarna inte täcks av kaffe.

Istället för att använda förinställda klickningar, är malningsjusteringen steglös vilket innebär att du har obegränsade valmöjligheter på var du ska mala, vilket ger dig den bästa chansen att maximera smaken på ditt kaffe.

Kommer med ett extra svart Aergrind-band.

Teknisk information:

12 månaders back-to-base UK-garanti
Vikt - 445g
Mått - B 47mm H 167mm
Kapacitet - ~25g

Objektnr 631319797

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 12:45

KnockAergrind kaffe handkvarn - helt ny

Pris

1 899 kr

tjspragg

Brantevik, Sverige

4.8

tjspragg

Verifierad

36 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?