Beskrivning

Ulltorkbollar till torktumlare, sänker tiden du behöver använda torktumlaren.
6 st.ingår i köpet
-ALLT NATURLIGT, INGA FÄRGämnen ELLER KEMIKALIER: torkkulor är handgjorda av 100 % ren nyzeeländsk ull. Njut av ett helt naturligt, allergivänligt och oparfymerat torkduksalternativ för att ta hand om din familjs kläder, handdukar, sängkläder och mer.
-KOSTNADS- OCH ENERGIBESPARANDE: Våra torkkulor minskar torktiden med upp till 25 %, vilket sparar pengar genom att använda mindre el. Förkortade torktider förlänger också dina kläders livslängd med mindre slitage i torktumlaren.
-MILJÖVÄNLIG, PERSONLIG FÖR MILJÖN: Återanvändbara torkkulor kan användas om och om igen, upp till 1000 laddningar. Nu kan du göra dig av med dessa dyra engångslakan och kemiskt laddade sköljmedel.
-MINSKAR STATISKT OCH RYNKOR: torktumlare kommer att göra din tvätt mjuk och fluffig, samtidigt som den naturligt minimerar statisk vidhäftning och rynkor, använd efter användning.
- Torktumlare är naturligt doftfria. Om du tycker om doften av dofttvätt, applicera några droppar av din eteriska favoritolja på varje torkboll. Låt oljan torka i bollen i ungefär en timme före användning (eller snabbtorka i torktumlare) innan du slänger dem med tvätten.

Beskrivning:
Material: Ull
Färg vit
Diameter:3XL(2,75")
Antal: 6st/set

Förpackningen innehåller:
1*6st/Set Ulltorkboll
Efter vunnen auktion förväntar jag att du swishar mig inom 3 dgr. Då skickar jag på en gång till dig med DHL servicepoint.

Lycka till

Objektnr 633253374

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 09:31

Ulltorkbollar till torktumlare

Utropspris

|0 Bud

250 kr

Slutar om

CB11

Uppsala, Sverige

4.9

CB11

Verifierad

Toppsäljare

2 728 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?