Beskrivning

Passa på att köpa en något extrem diskmaskin för hemmet men som samtidigt ser ut som en helt vanlig diskmaskin. Denna version är underbyggd och passar under val av bänkskiva i ditt kök.

Som Yesreklamen fast på riktigt. Du kommer märka skillnaden på rent och ”kliniskt ren disk”. Och detta på 4-18 minuter som programmen tar och som uppfyller alla Livsmedelsverkets krav som gäller för hotell och restaurang. Bland annat funktion för garanterad slutsköljning på rätt temperatur, program för finglas, programmera egna program med mera med mera. Automatisk lucköppning när disken är klar. Disken är nästan helt torr även om man plockar ut direkt.

Märk skillnaden själv och helt perfekt för det stora hushållet eller familjen och företaget eller varför inte den entusiastiska hemmakocken som vill ha det allra bästa i köket utan att för den sakens skull behöva betala en halv förmögenhet

Missförstå inte. Gagganau och Mieles bästa alternativ för konsumenter kommer inte i närheten av kapaciteten av vad denna fantastiska Miele Professional klarar! Samma om elförbrukningen. Denna kräver förstås mycket mer el än en vanlig ”normal” diskmaskin - men under 4-18 minuter istället för vad en vanlig diskmaskin behöver på sig.

Nypriset 2016 var ca 65 000 kr och stod i ett personalrum innan den 2019 installerades i en privat villa.

Funkar även att ta ut inredningen för att smidigt ersätta med 2 st blå bärbara diskbackar istället (t ex sådana backar du ställer smutsig disk i på IKEA osv) .

OBS! Ska kopplas in av behörig elektriker. Kräver 3-fas vid installation. Detta finns ofta framdraget till just köket och i övrigt räcker en helt vanlig 16 ampere säkring som finns i nästan alla hem. Kolla gärna upp detta innan du lägger bud.

Diskmaskinen hämtas i Västra hamnen, Malmö. Erbjuder även hemleverans till tomtgräns eller huvudingång entré i Skåne mot en avgift på 500 kr

Lycka till!

Objektnr 631075787

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 15:01

Miele Professional diskmaskin

Utropspris

|0 Bud

7 500 kr

Auktionen avslutades utan bud

Reservationspris ej uppnått

Perssoc

Malmö, Sverige

Verifierad

11 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?