Beskrivning

Passa på att fynda denna utmärkta robotdammsugare som är använd max 10 gånger.

Dreame D9 robotdammsugare DI2011 kommer hålla dina golv och mattor skinande rena. Dammsugaren rör sig enkelt runt ditt hem och tar upp allt damm och hår tack vare den kraftfulla sugkraften på 3000 Pa. Dess avancerade naviagtionssystem LDS Lidar och SLAM-algoritmen ser till att dammsugaren följer kartor och vägar korrekt och att den undviker hinder som kan vara i vägen. Det kraftfulla batteriet ger dig upp till 150 minuters användartid per laddning och du kan använda moppalternativet direkt efter dammsugningen. Utnyttja den smarta MiHome-appen eller anslut till Alexa för en ännu mer bekväm upplevelse.

Prestanda
Den städar effektivt och med precision med en sugkraft på 3000 Pa. Den tar enkelt hand om smuts i mattor eller på hårda golv.

Flera sätt att städa
Robotdammsugaren kan städa på flera olika sätt, välj att städa hela huset eller endast vissa rum om du vill undvika vissa områden.

Batteri och laddning
Batteriet höga kapacitet på 5200mAh ger dig upp til 150 minuters användartid, vilket är tillräckligt för en hel lägenhet eller större områden. När batteriet är lågt så åker den automatiskt tillbaka till laddningsstationen för att laddas upp, när den är laddad fortsätter den städprocessen från den punkt där den slutade.

Dammsugning och moppning
När robotdammsugaren är färdig med att dammsuga kan du välja moppalternativet och få skinande rena golv.

Navigering
Dess intelligenta navigationssystem LDS Lidar och SLAM-algoritmen tar hand om att planera vägarna och kartorna, med SLAM kan du bygga smarta personliga kartor för en jämn och korrekt prestanda. Du behöver inte oroa dig för att möbler ska stå i vägen, tack vare de 14 sensorerna kan robotdammsugaren ta sig runt dess omgivning utan att ramla ner för trappor eller stöta in i möbler.

MiHome-app
Fjärrstyr din robotdammsugare via MiHome-appen så du alltid kan kontrollera din städrutin. Med appen kan du justera sugkraften eller kolla batteriet, den är även kompatibel med Alexa och Google.

Objektnr 632311876

Visningar 165

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:11

Dreame robotdammsugare D9(knappt använd)

Utropspris

|0 Bud

2 495 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?